Lantbruksartiklar

Fågelinfluensa – en av de allvarligaste fågelsjukdomarna
2017-04-26

Nyligen har ytterligare fall av fågelinfluensa konstaterats i Sverige, på en gård med 50 000 värphöns i Stigtomta, Sörmland. Här kan du läsa mer om den smittsamma sjukdomen. 

Anpassat efter besättningsstorlek
2017-04-26

I Agrias äldre lantbruksprodukter och i de nya basprodukterna beräknas årssjälvrisken och gränsen för vad som räknas som "Större djurförlust" som en procent av besättningens totala försäkringsbelopp. I de nya plusprodukterna tar vi dessutom extra hänsyn till besättningsstorleken.

Ta chansen – nu utökar vi ett av Agrias framgångsrika säljteam!
2017-04-24

Som TM-säljare på Agrias Kundcenter blir du en del av ett starkt team som inspirerar och driver varandra till framgång.

Lättare att få ersättning för mjölkförlust
2017-04-20

Från och med den 1 april har Agria sänkt skadegränsen i vår tilläggsförsäkring för mjölkavbrott. Nu räcker det med att du som kund har förlorat sju procent av den förväntade mjölkproduktionen under 30 dagar, istället för som tidigare tio procent.

Agrias Kundcenter söker sommarvikarier
2017-04-20

Agria Djurförsäkring är länsförsäkringsgruppens specialistbolag för djur och- grödaförsäkring och vi förser Sveriges djur, deras ägare och växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Vår mission är att skapa trygghet för djur och människor.

Kalvförlust utan avdrag för självrisk
2017-04-12

Kalvar och deras överlevnad är oerhört viktigt inom både mjölk- och köttproduktion. Agria vill därför göra det enklare för dig som kund att få ersättning för dina kalvar, genom att införa ersättning för kalvförlust utan avdrag för självrisk i våra nya plusprodukter. 

Bättre försäkringsskydd vid salmonellaspärr
2017-04-07

En salmonellaspärr kan kosta dig som har nötkreatur flera miljoner - hur stor del av kostnaden du kan få ersättning för beror på hur din försäkring ser ut. I Agrias nya plusprodukter har vi förbättrat skyddet för dig som drabbas.

Nyheter i Agrias nötförsäkringar
2017-04-03

Den 1 april lanserades Agrias nya, uppdaterade försäkringar för nötbesättningar, vilket innebär att nuvarande försäkringar successivt kommer att ersättas av två plusprodukter - en för köttbesättningar och en för mjölkbesättningar. 

Sök forskningsmedel för 2018
2017-03-31

Agria och SKK Forskningsfond beviljar anslag till forskning om sällskapsdjur. Nu är det dags att söka pengar för 2018. Ta chansen att få bidrag till just ditt forskningsprojekt.

Agria avsätter 1,4 miljoner kronor till lantbrukets djur
2017-03-15

Nu är det klart vilka forskningsprojekt som får ta del av de 1,4 miljoner kronor som Agria Djurförsäkring fördelar tillsammans med Stiftelsen Lantbruksforskning.