Aktivering och träning

Aktivering och träning med katt
2018-08-20 Träna och aktivera din katt. Det finns otroligt mycket kul du och din katt kan hitta på tillsammans. Här får du inspiration på lekar, bus, träning och annan typ av aktivering för katten. Du får även tips på hur det gå...
Kattagility – rolig aktivering för din katt
2016-05-06 Att hoppa över hinder, springa slalom och ta sig över vippbrädor i full fart är inte längre bara för hundar. Kattagility är ett roligt sätt att aktivera sin katt som blir allt vanligare. 
Friskare, nöjdare innekatt
2015-12-01 Kan en katt leva ett bra liv inomhus? Svaret är ja, de flesta katter lever gott och framför allt längre inomhus. Agrias veterinär Lotta Möller tipsar om ett bra kattliv mellan fyra väggar.
Aktivera din katt med klickerträning
2015-09-22 Har du en utekatt som börjar gå ut mer sällan nu på hösten eller en innekatt som verkar uttråkad? Alla katter mår bra av att aktiveras och få tillfälle att använda hjärnan. Med hjälp av klickerträning kan du aktivera ...
6 tips för nyblivna kattägare
2014-07-31 Nybliven kattägare? Här får du tips och råd om några saker du bör tänka på för att din skatt ska må bra.
Köpa en till katt
2010-12-19 Att skaffa en till katt är inte alltid helt problemfritt. Det är nämligen inte alltid som kemin mellan två katter stämmer.
Anmäla katten till utställning
2010-12-09 En kattutställning kan bli ganska förvirrande första gångerna man ställer ut eller besöker en utställning. Det tar ofta några gånger innan man är införstådd med alla moment, indelningar och titlar. Här kan du läsa lit...
Inred kattens utställningsbur
2010-12-09 Din katt kommer att få sitta i en bur hela dagen förutom de stunder den ska fram till bedömning. Det är du själv som inreder utställningsburen.
Kom ihåg-lista inför kattutställningen
2010-12-09 Här är en kom ihåg-lista på vad som kan vara bra att ha med sig på utställningen.
Rasernas indelning i kategorier på kattutställning
2010-12-09 På kattutställningar delas raskatterna in i fyra olika kategorier. Varje kategori delas sedan upp i raser, färger, kön och olika tävlingsklasser beroende på vilka meriter katten har.