Kattartiklar

Ta chansen – nu utökar vi ett av Agrias framgångsrika säljteam!
2017-04-24

Som TM-säljare på Agrias Kundcenter blir du en del av ett starkt team som inspirerar och driver varandra till framgång.

Agrias Kundcenter söker sommarvikarier
2017-04-20

Agria Djurförsäkring är länsförsäkringsgruppens specialistbolag för djur och- grödaförsäkring och vi förser Sveriges djur, deras ägare och växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Vår mission är att skapa trygghet för djur och människor.

Påskpynt & liljor – dödsfälla för katten
2017-04-12

Påsken nalkas med stormsteg och vi gläds åt blommande påskliljor och vackert pynt inomhus. Men se upp – vissa blommor är giftiga och pyntet kan bli en mardröm i en lekfull katts mage.

Lyckad insamling till kastration
2017-04-11

Det är viktigt att kastrera katter som inte ska användas i avel. För att uppmärksamma detta skänkte Agria i slutet av mars 50 kronor för varje sålt Agriaarmband direkt till kastration av hemlösa katter. 

Sök forskningsmedel för 2018
2017-03-31

Agria och SKK Forskningsfond beviljar anslag till forskning om sällskapsdjur. Nu är det dags att söka pengar för 2018. Ta chansen att få bidrag till just ditt forskningsprojekt.

Ta hand om katten - så gör du!
2017-03-29

En del vanliga skador och sjukdomar går att förebygga om du tar väl hand om din katt. Brukar du borsta kattens tänder och göra regelbundna hälsokontroller? 

Köp Agriaarmbandet - hjälp katthem kastrera
2017-03-20

Det är viktigt att hålla okastrerade katter inomhus. Speciellt på våren då många honkatter löper. För att uppmärksamma detta skänker Agria i mars 50 kronor för varje sålt Agriaarmband direkt till kastration av hemlösa katter. 

Har katten blivit kärlekskrank?
2017-03-16

Våren och ljuset är här och den annars så lugna och härliga honkatten blir plötsligt som förbytt.  Hon skriker och ylar, rullar runt på golvet och skvätter inomhus - hon har helt enkelt blivit en marskatt. Och risken är stor för oönskade tillskott. 

Tips inför kattköpet
2017-03-10

Om du går i kattköpartankar nu på våren är du inte ensam. När du väl tagit beslutet att utöka familjen med en lurvig familjemedlem är det mycket att tänka på. Här är fem tips för ett tryggt kattköp.

Läkemedel som är farliga för din katt
2017-02-27 De flesta katter är väldigt försiktiga med vad de stoppar i sig. Trots det kan det hända att katten får i sig olämpligheter. Om din katt får i sig läkemedel ämnade för människor finns det risk att katten blir förgiftad.