Kattartiklar

Kan man ha katt trots kattallergi?
2017-07-24 De flesta kattallergiker nöjer sig med att beundra katter på avstånd. Andra köper katt trots allergi och lever med konstant kliande ögon. Om du är allergisk kan det vara bra att veta att det finns individer som är min...
Handläggningstider under sommaren
2017-07-18 Sommaren är här vilket också innebär semestertider. Vi gör självklart vårt yttersta för att reglera inskickade skador så snabbt och effektivt som möjligt men ber er ha överseende med att handläggningstiden under somma...
Din katt kan rädda liv
2017-07-17 Är din katt en frisk innekatt som väger minst fem kilo och har ett lugnt temperament? Då kan den förmodligen ge blod och vara med och rädda sjuka och skadade katters liv. Så här går det till.
Sveriges nyaste kattraser
2017-07-10 De vanligaste raserna känner nog majoriteten av landets kattälskare till. Men visste du att det finns fyrtiofem godkända kattraser i Sverige, och utöver det tre preliminärt godkända? Här är en lista med Sveriges nyast...
Ta chansen – nu utökar vi ett av Agrias framgångsrika säljteam!
2017-07-04 Som TM-säljare på Agrias Kundcenter blir du en del av ett starkt team som inspirerar och driver varandra till framgång.
Tjocka katter mår sämre
2017-06-27 Övervikt är ett vanligt problem som kan ge upphov till allvarliga sjukdomar och förkorta kattens liv. Det finns ingen säker statistik men ungefär 20-40 procent av Sveriges katter är överviktiga.
Farligaste tiden på året för katterna
2017-06-14 Sommarmånaderna är härliga, men också farliga. Enligt Agrias statistik ökar antalet traumatiska skador hos katt med 33 procent under sommaren.
Läkemedel som är farliga för din katt
2017-05-11 De flesta katter är väldigt försiktiga med vad de stoppar i sig. Trots det kan det hända att katten får i sig olämpligheter. Om din katt får i sig läkemedel ämnade för människor finns det risk att katten blir förgiftad.
Populäraste kattnamnen just nu
2017-05-11 Att bestämma vad katten ska heta kan vara svårt. Här listar vi de 40 populäraste kattnamnen så att du kan få inspiration till ditt beslut. Har du en Maja, Smulan, Sigge eller Nisse hemma? Då är du inte ensam.
Kräkningar och diarré hos katt
2017-05-04 Den vanligaste anledningen till att katter drabbas av kräkningar eller diarré är att de ätit något som de inte borde. Problemen går ofta över inom några dagar, men det kan hända att katten behöver tas till en veterinä...