Missa inte Djurens helg 11-12 augusti

Den 11-12 augusti är det dags för populära Djurens helg på Solvalla. Här har du och familjen chansen att träffa allt från papegojor till lantgårdsdjur och prova på olika aktiviteter med hund. 

Bekanta er med olika sorters djur

Prova på kaninhoppning, rallylydnad eller ponnykörning. Eller varför inte klappa får, spana in ödlor eller snacka lite med hundcoachen Fredrik Steen? På Djurens Helg på Solvalla finns något för de allra flesta, så länge man älskar djur. Dessutom är alla aktiviteter för barnen är gratis. Självklart finns också Agria på plats. 

–  På Djurens helg finns både lantbruksdjur, smådjur och ”vanliga husdjur”, så som hund och katt, berättar Magnus Berglin, marknadschef affärsområde Smådjur på Agria Djurförsäkring.

Tivoli och artister

Under de aktivitetsfyllda dagarna uppträder artisterna Samir och Viktor klockan 13.00 både lördag och söndag. För den som tröttnar på att klappa djur finns ett minitivoli på plats.

Anders Bagge och Fredrik Steen

Under delar av helgen finns Anders Bagge och hundcoachen Fredrik Steen, känd från bland annat TV4, på plats vid Agrias monter. Ta gärna med din egen hund till evenemanget och passa på att be Fredrik Steen om tips och råd. Och missa för allt i världen inte när Anders Bagge och Fredrik Steen provar agility.

Till Djurens helgs webbplats 

Artiklar om hund

Alla senaste artiklar om hund.
Läs mer

Senaste kattartiklarna

Alla kattartiklar samlade på samma ställe.
Läs mer

Samlade hästartiklar

Från sjukdom och skador till aktivering, här finns alla våra hästartiklar.
Läs mer

Allt om smådjur

Här har vi samlat allt om smådjur. Från hamster- till reptilartiklar.
Läs mer

Gillar? 6 av 6 gillade, 5 i betyg