Agrias Hundpromenad

Gå direkt till:

Den 25 maj promenerar vi tillsammans igen

Skriv in den 25 maj i kalendern. Då bjuder vi in till Agrias hundpromenad igen - en gemensam välgörenhetspromenad till förmån för hundar som har det svårt.

På dessa orter promenerar vi tillsammans: 
Östersund, Sundsvall, Falun, Karlstad, Enköping, Stockholm, Eskilstuna, Linköping, Göteborg, Halmstad, Växjö, Hässleholm

Mer information kommer inom kort


  Tänk på det här

För att din hund skall vistas så säkert som möjligt bland andra hundar rekommenderar vi att din hund har fullgott vaccinationsskydd. För att minska risken för spridning av sjukdomar så är det säkrast att ha med eget vatten och vattenskål och komma ihåg att ta upp avföringen, vi har hundbajspåsar på plats. 

Tid, plats och anledning

Datum: 19 maj 2018 11.00 - 13.00
Var:
Stockholm (Sjöhistoriska museet)
Karlstad (Mariebergsskogen)
Linköping (Linköpings golfklubb)
Visby (Söderport)
Sundsvall (Sidsjöns Friluftsområde)
Malmö (Lördagsplan, Slottsparken)
Oskarshamn (Scenen i stadsparken)
Växjö (Strandbjörket)
Hässleholm (Hovdala slott)
Enköping (Klosterparken)
Göteborg (Skatås Friluftsanläggning)
Eskilstuna (Vilsta Friluftsområde)
Halmstad (Alevallen idrottsanläggning)
Örebro (Örebro Fältrittklubb Karlslund)
Falun (Café Slussvaktar’n)
Ulricehamn (Lassalyckan). 
Varför: För att samla pengar till hundar som har det svårt. För varje hundägare som går promenaden med sin hund skänker Agria 10 kronor till Hundstallet eller Bosses Hundhjälp. 

Hundstallet

Hundstallet är en ideell förening som drivs av Svenska Hundskyddsföreningen. Hundstallets uppgift är att ta emot, vårda och hitta nya hem till hundar som inte längre kan vara hos sina mattar och hussar av olika anledningar. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om och är helt beroende av donationer för att kunna fortsätta ge hundar en andra chans.

Hundstallets hemsida

Bosses hundhjälp

Bosses hundhjälp är en ideell förening som hjälper hundar som behöver akut veterinärvård där ägaren själv saknar möjlighet att betala. Bosses hundhjälp delar också ut hundfoder och hundtillbehör till behövande och hjälper till när hundar sprungit bort eller försvunnit.

Bosses hundhjälps hemsida

Välgörenhetsarmband

Alla som deltar i Agrias Hundpromenad får ett Agriaarmband. Armbandet har Agria tagit fram för att hjälpa Sveriges ideella djurorganisationer. 

Mer om armbanden