Agrias Hundpromenad

Gå direkt till:

Välkommen till Hundpromenaden 19 maj

Den 19 maj anordnas Agrias hundpromenad till förmån för hundar som har det svårt. Efter flera succépromenader på Djurgården i Stockholm väljer vi nu att ta ut Agrias Hundpromenad på flera platser i landet. På så vis kan ännu fler hundälskare delta i promenaden och samla in pengar till välgörenhet. 

För varje hundägare som deltar med sin hund skänker Agria Djurförsäkring 10 kronor till Hundstallet eller Bosses hundhjälp.

 

Anmäl dig här

Tid, plats och anledning

Datum: 19 maj 2018 11.00 - 13.00

Var: Stockholm, Karlstad, Linköping, Visby, Sundsvall, Malmö, Oskarshamn, Växjö, Hässleholm, Enköping, Göteborg, Eskilstuna, Halmstad, Örebro, Falun och Ulricehamn. Mer information om startplatserna för promenaden kommer.

Varför: För att samla pengar till hundar som har det svårt. För varje hundägare som går promenaden med sin hund skänker Agria 10 kronor till Hundstallet eller Bosses Hundhjälp. 

Tidigare promenader

Är du nyfiken på vad som händer på Agrias Hundpromenad? Läs och se klipp från tidigare promenader här!

Agrias Hundpromenad 2017 (höst) samlade in 77 500 kronor
Agrias Hundpromenad 2017 (vår) samlade in 60 000 kronor

Agrias Hundpromenad 2016 samlade in 36 000 kronor
  

Hundstallet

Hundstallet är en ideell förening som drivs av Svenska Hundskyddsföreningen. Hundstallets uppgift är att ta emot, vårda och hitta nya hem till hundar som inte längre kan vara hos sina mattar och hussar av olika anledningar. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om och är helt beroende av donationer för att kunna fortsätta ge hundar en andra chans.

Hundstallets hemsida

Bosses hundhjälp

Bosses hundhjälp är en ideell förening som hjälper hundar som behöver akut veterinärvård där ägaren själv saknar möjlighet att betala. Bosses hundhjälp delar också ut hundfoder och hundtillbehör till behövande och hjälper till när hundar sprungit bort eller försvunnit.

Bosses hundhjälps hemsida

Välgörenhetsarmband

Alla som deltar i Agrias Hundpromenad får ett Agriaarmband. Armbandet har Agria tagit fram för att hjälpa Sveriges ideella djurorganisationer. 

Mer om armbanden