Hundartiklar

Så här sköter du om din hund på bästa sätt
2018-08-21 Hur tar jag hand om min hund på bästa sätt? Att sköta om och vårda hunden är viktigt för att den ska må bra. Läs mer om vad som är bra att tänka på när det kommer till skötsel och vård av hund. Och få tips på hur du v...
Aktivering och träning med hund
2018-08-20 Träna och aktivera din hund. Oavsett om du vill veta mer om agilityträning eller hitta tips på roliga lekar med hund hittar du inspirationen här. Du kan också lära dig hur du jobbar bort vanliga problem som hundar som...
Försäkra valp - så försäkrar du din valp
2018-08-14 Försäkra valpen. Har du blivit med valp och undrar hur det här med försäkring fungerar? Här kan du läsa mer om varför det är bra att försäkra valpen och kan räkna ut vad det kostar att försäkra just din valp.
Försäkra hund - så fungerar hundförsäkring
2018-08-14 Försäkra din hund. Här hjälper vi dig från start till slut med hundförsäkring. Få svar på varför det är bra att försäkra din hund, hur det här med hundförsäkring fungerar och räkna ut vad en hundförsäkring kostar.
Årets utställningshund 2018
2018-08-01 Årets Utställningshund koras efter årets alla hundutställningar och Agria premierar de fyra främst placerade varje år. Så här ser ställningen ut just nu.
Missa inte Djurens helg 11-12 augusti
2018-07-27 Den 11-12 augusti är det dags för populära Djurens helg på Solvalla. Här har du och familjen chansen att träffa allt från papegojor till lantgårdsdjur och prova på olika aktiviteter med hund. 
Din hund försöker prata med dig
2018-07-19 Tidigare trodde man att hundars minspel skiftade automatiskt utifrån deras känslotillstånd. Men enligt nya rön använder de medvetet olika ansiktsuttryck för att kommunicera med oss människor.
Hur ont har hundar med atros?
2018-07-05 Många hundar drabbas av atros, precis som människor, men det är svårt att uppskatta hur ont de har. Vid Uppsala universitet, institutionen för neurovetenskap, har forskaren Ann Essner arbetat med att utveckla metoder ...
Vanliga skador som kan drabba din hund
2018-07-03 Det där med att ha hund är tyvärr inte alltid bara kul och härligt. Ibland kan hundar skada sig och det kan bli flera trista besök till veterinären. Ofta till en kostnad som man inte alltid räknat med. För att kunna g...
Sjukdomar och skador hund
2018-07-03 Vilka sjukdomar och skador kan hundar drabbas av? Här listar vi vanliga och ovanliga sjukdomar hos hundar. Läs också om vilka skador hunden kan råka ut för och vad du kan göra om din hund skadar sig.