Hundartiklar

Så borstar du hundens tänder
2017-11-03 Tandsten, tandlossning och många andra tandsjukdomar kan ofta förebyggas genom regelbunden tandborstning. Här kommer några användbara tips till dig som inte gjort det tidigare.
Vilka köttben kan hunden äta?
2017-11-03 Ben kan erbjuda sysselsättning och sätta guldkant på vardagen för våra hundar. Men vilka köttben är okej att ge hunden egentligen? Förr brukade man säga att alla ben på F skulle undvikas, men riktigt så enkelt är det ...
Ställning Årets Utställningshund 2017
2017-11-01 Årets Utställningshund koras efter årets alla hundutställningar. Agria Djurförsäkring premierar de fyra främst placerade varje år. Årets första utställning äger rum i Göteborg i början av året. Sista tävlingen hålls i...
Så klipper du hundens klor
2017-11-01 Vad ska du tänka på när du klipper hundens klor och hur ofta ska man klippa klorna? Här förklarar vi steg för steg hur du går tillväga.
Din hund försöker prata med dig
2017-10-18 Tidigare trodde man att hundars minspel skiftade automatiskt utifrån deras känslotillstånd. Men enligt nya rön använder de medvetet olika ansiktsuttryck för att kommunicera med oss människor.
Köp ett rosa koppel och stöd forskning
2017-10-17 Precis som bröstcancer är en vanlig diagnos hos kvinnor så är juvertumör en vanlig diagnos hos både tikar och honkatter. För att stödja forskningen säljer Agria rosa produkter till förmån för forskning i oktober.
Giftigt för hund - lista över giftiga ämnen
2017-10-17 Vad är giftigt för hundar? Hundar är ofta experter på att äta sånt de inte ska. Det är heller inte lätt att ha koll på vad som är farligt och inte. Vissa saker kan vara direkt livshotande, medan annat endast är giftig...
Testa om reflexerna håller måttet
2017-10-03 Reflexer slits fort. De flesta håller bara ett år och behöver sedan bytas ut. Med ett enkelt test kan du avgöra om dina och hundens reflexer fortfarande fungerar.
Succé för Agrias Hundpromenad
2017-09-23 Rekordmånga hundägare dök upp på Agrias Hundpromenad den 23 september. För varje ekipage som deltog skänkte Agria Djurförsäkring 50 kronor till Hundstallet, vilket resulterade i en insamling på hela 77 500 kronor.
Fredrik Steens valpskola: Valpar som bits
2017-09-14 DEL 3. När en valp börjar känna sig hemma i sin nya bostad börjar den också att hitta på "bus". Det är fullkomligt naturligt och är egentligen inte bus. Det är valpens sätt att utveckla sig och att utforska sin omgivn...