Swedish Game Fair på Tullgarn

I helgen är det full fart i slottsparken vid Tullgarns slott och schemat för Swedish Game Fair är fullspäckat. Är du hundintresserad får du inte missa Agria Swedish Game Fair Cup – ett av Nordens största working test för retriever.

Agria Swedish Game Fair Cup

I samband med mässan arrangeras ett av Nordens största working test för retriever av Swedish Game Fair i samarbete med Agria Djurförsäkring. För den hundintresserade är det en härlig uppvisning där man bedömer retrieverns förmåga att fungera under jakt, utan att vilt fälls.

Tävlingen är öppen för alla retrievers och lagen kan bestå av allt från ett träningsgäng till en klubb. På fredagen är det lagtävling med en grundomgång, på lördag är det final och på söndagen är det individuell tävling.

Fullspäckat schema under helgen

Huvudprogrammet under helgen bjuder på allt från uppvisning i vallning till apporteringstävlingar. Under alla mässdagar kan du som besökare dessutom prova på fiske i dammarna, binda din egen fluga och besöka jakthundsraserna på mässans hundtorg. Har du barn med dig till mässan kan vi tipsa om att det finns massor av roliga aktiviteter med jakt- och vilttema planerade för dem. Hela schemat hittar du på www.swedishgamefair.se.

Värdera din hund i Agrias monter

Vi på Agria Djurförsäkring finns på plats i monter H:01, mitt emot Svenska Jägareförbundet. Kom förbi och få din hund värderad så bjuder vi på en liten present!

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg