Nyhet!

Gå direkt till:

Äntligen är den här

Köp din hundrasförsäkring idag

  • Rehab och medicin ingår alltid
  • Möjlighet att höja ersättningsbeloppet
  • Utökad självriskperiod - 135 dagar
  • Fri flytt till Agria

Olika men lika trygga. Nu släpper vi en labradorförsäkring, en taxförsäkring och en blandrasförsäkring. Tre av 423 skräddarsydda försäkringar för vanliga och ovanliga hundraser.

Vår skadestatistik sträcker sig långt tillbaka. Därför vet vi att behov, risker och besvär varierar kraftigt hundraser emellan.

Vi gör det enkelt att vara trygg.

Mer om våra hundförsäkringar

Köp ny försäkring

Vill du köpa vår hundrasförsäkring eller byta från ett annat bolag? 

Köp din försäkring snabbt och enkelt på webben. Vill du byta från annat bolag ringer du oss på 0775-88 88 88 eller pratar med ditt ombud så hjälper vi dig.

Uppgradera din försäkring

Har du redan en försäkring hos oss? Vi hjälper dig att uppgradera till en hundrasförsäkring. Ring oss på 0775-88 88 88 eller kontakta ditt ombud.

Skräddarsydda försäkringar

Att det sker ändringar i våra försäkringar är inget nytt. Men i år händer det något extra! Vi lanserar 423 nya hundförsäkringar - en av dem är till för just din hund.

Idé - en försäkring för varje ras

Idén kom från Patrik Olsson, affärsområdeschef Sällskapsdjur, när han handlade jord. 

"Det fanns speciell jord till alla möjliga blommor och växter; rosjord, rhododendronjord... Jag skulle givetvis kunna blandat en mix av jord själv, men det var så enkelt att ta en säck jord som var anpassad för just rosor. På samma sätt vill jag ha en labradorförsäkring om jag har en labrador retriever. Det blir väldigt enkelt för dig som kund!"

Vi kan hundens behov, risker och besvär

Tack vare vår gigantiska kunskapsbank och skadestatistik har vi nu specialanpassat hundförsäkringarna till varje ras.