- För oss är det viktigt att stötta svensk avel och därför känns det naturligt att vara med och premiera prestationsston, säger Stefan Fur på Agria Djurförsäkring. Agria finns sedan länge på Axevalla travbana och StoChampionatshelgen är en härlig folkfest förutom ett stort travsportevenemang, fortsätter Stefan. Det är självklart för oss att finnas på plats och träffa våra kunder.

Samtliga hästar som är anmälda till StoChampionatet 2012 får via Agria ett unikt, kostnadsfritt försäkringsskydd vilket innebär ökad trygghet för de deltagande hästarna.

- Att medverka till en utveckling av unga hästar och bidra till att nya hästägare kan känna trygghet i bra försäkringar är glädjande, fortsätter Stefan Fur. Genom våra samarbeten inom travet har vi möjlighet att träffa våra kunder där de är aktiva inom sin sport och StoChampionatshelgen är verkligen i blickfånget.

För Axevalla är det glädjande att ha knutit ytterligare en huvudsponsor till loppet.

- Vi utökar nu vårt samarbete med Agria Djurförsäkring som går in som huvudsponsor tillsammans med Borgunda Bygghandel, Olssons Åkeri och Skara Kommun, säger Henrik Johansson, marknadschef på Axevalla.  Det känns riktigt bra och det ska bli kul att jobba närmare med Agria runt vårt största lopp.

StoChampionatshelgen den 20-22 juli innebär travsport i toppklass under tre dagar - hela 36 lopp körs. På söndagen går själva StoChampionatet vilket är det största loppet för de 4-åriga stona och där förstapriset är 1 miljon kronor.
På Axevalla finns Agria på stallbacken i ett eget hus som alltid är öppet under travdagarna.