Det händer på Sweden Horse Show 2016

Sweden International Horse Show närmar sig, en av årets stora hästfester. Den 24-27 november intar hästarna Friends Arena i Stockholm och bjuder på underhållning på hög nivå - hoppning, dressyr, fälttävlan, körning, ponnytrav, showklasser och mycket annat.

Agria Djurförsäkring är en av huvudsponsorerna till Sweden International Horse Show, och står bakom flera av helgens klasser. 

Torsdag 24/11

På torsdagen rivstartar hästfesten i Friends Arena med kändishoppning, showklass och fartfylld inomhusfälttävlan. Under resten av helgen är det sedan full fart ända fram till sent på söndagkvällen.

Fredag 25/11

Under fredagen rids uppvärmningen inför söndagens superfinal i Champion of the Youngsters, där de fyra bästa 7-åringarna från årets final möter fyra av toppryttarnas unga hoppstjärnor. 

Därefter är det dags för Knockout Mix - tävlingen där dressyrryttarna hoppar och hoppryttarna rider dressyr! Än så länge är det hemligt vilka ryttare som vågar sig på att byta gren.

Lördag 26/11

Under lördagen är det den mycket uppskattade matinén som står i fokus. Här får publiken bland annat se agility, där landslagsryttarna tar med sig sina lite mindre fyrbenta vänner, och Ponnykampen - kunskapstävlingen i ponnytrav som Agria sponsrar.

Söndag 27/11

Nu ska det avgöras vem som blir årets mästare i Champion of the Youngsters superfinal! Missa inte de åtta 7-åriga stjärnorna som gör upp över hinder.

Mässan

Agria finns såklart på plats på ridsportmässan i Friends Arena, med hela tre montrar. På stallbacken kommer du att kunna klappa på våra djurvänner, som hundar, katter, kaniner, Kalle Kamel, ormar och många fler. Hoppas vi ses i Stockholm!

Läs mer om Sweden International Horse Show

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg