Träffa Agria under Gothenburg Horse Show

Den 21-26 februari arrangeras den 41:a upplagan av Gothenburg Horse Show och Agria finns på plats både i arenan och på EuroHorsemässan. Det blir späckade dagar med VR-ridning, maskoten Anton, profilryttarna Carl Hedin och Douglas Lindelöw, samt specialerbjudanden i montern.

Gothenburg Horse Show startar i år redan på tisdagen med unghästklasser i dressyr och hoppning. Därefter följer ponnyklasser, internationella hoppklasser och Europafinaler i världscupen i både hoppning och dressyr. Dessutom avgörs världscupfinalen i fyrspannskörning. Det är med andra ord upplagt för årets stora hästfest!

Agria finns på plats med två montrar i Göteborg; Ponnyklubben har monter i Scandinaviums foajé där man kan prova på VR-ridning, och i EuroHorse-mässan finns Agrias stora monter. Där är shopen fulladdad med fina produkter och det finns möjlighet att både köpa försäkringar till specialpriser och hästar. Ja, du läste rätt! SWB har en purfärsk salulista i beredskap i montern.

- Våra profilryttare Carl Hedin och Douglas Lindelöw finns på plats och skriver autografer i en av pauserna på lördag. Dessutom bjuder vår maskot Anton på en väldigt speciell överraskning i Göteborg, säger Kristina Berggren, roadmanager hos Agria Djurförsäkring.

Gothenburg Horse Show 2017

21-26 februari är det dags för Gothenburg Horse Show (GHS). Det blir en fullspäckad vecka där världscupsfinalerna i både hoppning och dressyr kommer att avgöras. Så räkna med fest och ridsport i absolut världsklass när de bästa ekipagen och den bästa publiken fyller Scandinavium. Varmt välkommen!

Läs mer om GHS 2017 här

Se GHS program för 2017 här

 

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg