Agria ingår samarbete med Swedish 7-star

Agria Djurförsäkring och hoppturnén Swedish 7-star Spring Tour inleder ett samarbete under 2016. Med fyra delfinaler under våren och finalen på Falsterbo Horse Show väntar spännande rundor med de bästa hästarna, rutinerade ryttare och en fantastisk publik.

Teamet runt en av Sveriges mest populära elittävlingar har under hösten haft ett ivrigt planerande inför 2016-års turné av Swedish 7-star Spring Tour. Nu börjar många av detaljerna hamna på plats. En av nyheterna är att Agria går in som delsponsor inför kommande tävlingar.

– Vi är stolta och glada över samarbetet som ger en fin geografisk spridning med finalen under Falsterbo Horse Show. Tävlingen erbjuder svenska ryttare och hästägare fina förutsättningar för goda prestationer, men framförallt tävlar många av Sveriges absolut bästa hästar och ryttare. I startfältet ser vi också många svenskfödda hästar som utbildats här och bidrar till ett fint skyltfönster för svensk avel, säger Stefan Fur, Agria Djurförsäkring, affärsområdeschef Häst & Lantbruk.

Även tävlingsplatserna för våren och sommaren är satta  och Falsterbo Horse Show står plats för finalen i 150-klassen, medan delfinalerna för 130–140-klasser går i Göteborg/Åby.

Claes Pettersson som företräder 7-star är mycket nöjd med samarbetet och ser fram emot ytterligare en succéartad tour våren 2016. 

Mer information finns på 7-star.se