Om olyckan skulle vara framme någon av de fem första dagarna är Agria Leveransförsäkring en kostnadsfri trygghet för dig och din nya familjemedlem. Men vi rekommenderar alltid att du tecknar Agria veterinärvårdsförsäkring så fort som möjligt. Veterinärvårdsförsäkringen ersätter kostnader för undersökning, behandling och vård om din katt blir sjuk eller skadad.

Självrisk och ersättningsnivå 

Agria Leveransförsäkring för katt ersätter kostnader för undersökning och behandling för olycksfallsskador med upp till 25 000 kronor i fem dagar från och med leveransen. Du betalar en fast självrisk på 1 700 kronor och en rörlig självrisk på 15 procent.

Du som köpt en katt från ett katthem som Agria samarbetar med och godkänt att Agria får kontakta dig får ett bekräftelsemejl med ett ärendenummer på leveransförsäkringen.

Gör så här om du behöver anmäla en skada

Anmäl en skada genom att skicka in kvitto och besöksspecifikation till Agria Djurförsäkring, FE 1646, 838 83 Frösön. På skadeanmälan uppger du leveransförsäkringens ärendenummer som du hittar i det beräftelsemejl du fick när du tecknade försäkringen. Du har 90 dagar på dig att anmäla skadan till oss från skadehändelsen.     

Läs mer om Agrias Leveransförsäkring här (produktbroschyr)