Lyckad insamling till kastration

Det är viktigt att kastrera katter som inte ska användas i avel. För att uppmärksamma detta skänkte Agria i slutet av mars 50 kronor för varje sålt Agriaarmband direkt till kastration av hemlösa katter. 

Kampanjen gick över förväntan och Agriaarmbanden gick åt som smör i solsken på webben. Resultatet? 13 100 kronor som nu skänks till kastration av hemlösa katter på Stockholms Katthem. Det räcker för att kastrera mellan femton och tjugo katter.

- På senare tid har flera större ärenden kommit in vilket betyder att vi har många katter som behöver kastreras. Det här bidraget kommer i precis rätt tid och är något vi kommer ha stor nytta av, säger Marja Waro, Katthemmets verksamhetschef.

Så gick insamligen till

Det finns alldeles för många hemlösa katter på katthemmen runt om i Sverige. För att undvika att fler oönskade kattungar föds är det viktigt att kastrera katter som inte ska gå i avel. För att uppmärksamma detta skänkte Agria under de sista tio dagarna i mars 50 kronor för varje sålt Agriaarmband på webben direkt till kastration av hemlösa katter.

Köp Agriaarmbandet

Agriaarmbandet finns fortsatt att köpa i Agriashop för dig som vill hjälpa oss att hjälpa djur som har det svårt. Överskottet av försäljningen går oavkortat till behövande djur.

Läs mer om armbandet här

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg