Hästsjukdomar: Sök bland över 1000 frågor och svar

Två islandshästar myser.
Här finns svar på frågor om fång, spatt, kolik och andra sjukdomar hos häst. Hittar du inte svar på din fråga? Ställ en egen fråga om hästens symptom eller sjukdom.

Fråga Veterinären innehåller över 1000 frågor och svar om hästsjukdomar. Här finns frågor och svar om till exempel kolik och fång men även om feber och hälta hos hästar. 

Hitta svar på din fråga i Fråga veterinären

För att leta bland frågor och svar så väljer du ett område, som till exempel lederna eller magsäck. Under varje område finns sedan olika kategorier med frågor och svar som tillhör ämnet. Du kan även göra sökningar direkt i sökfältet.

Ställ din egen fråga

Hittar du inte svar på din fråga så kan du ställa en egen fråga till veterinären. Genom att ställa en egen fråga så hjälper du dessutom till att fylla på frågebanken som andra djurägare kan ha nytta av. När din fråga blivit besvarad så får du ett e-postmeddelande. Vi har inte möjlighet att besvara alla frågor som kommer in, men ofta så finns då liknande frågor och svar redan publicerade.

Till Fråga veterinären

Vanliga frågor

Frågorna som kommer in till Fråga veterinären är väldigt varierande. Här är några ämnen som många frågor handlar om.

Kontakta din veterinär vid akuta frågor

Handlar det om en akut fråga så rekommenderar vi alltid att man kontaktar sin veterinär. Vi har även en tjänst som heter Agrias Telefonveterinär som finns tillgänglig mellan 16-24 på vardagar och 7-24 på helgerna. Samtalen är gratis för Agriakunder. Övriga betalar 250 kronor.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg