Agria förlänger samarbetet med Gothenburg Horse Show

Foto: Roland Thunholm
Agria Djurförsäkring förlänger sitt mångåriga samarbete med Gothenburg Horse Show i ytterligare fyra år. Gothenburg Horse Show är ett välrenommerat arrangemang som håller hög internationell klass. Det är en möjlighet för svenska ryttare att möta världstjärnorna på hemmaplan och ett skyltfönster för svensk ridsport och avel.

–  Agria stöttar ridsporten på flera sätt och för oss är det viktigt att bidra både på bredden via vårt stöd till ridskolorna och som här, möjliggöra för våra mest lovande svenska ryttare att tävla internationella klasser på hemmaplan, säger Stefan Fur, affärsområdeschef på Agria Djurförsäkring.

Senast 2012 fick arrangemanget stå värd för världscupfinalen och de flesta minns väl världscupkvalet 2011 när Angelica Augustsson, då en av ryttarna i Team Agria, vann sensationellt. 

–  För svenska ridskoleelever och ponnyryttare är det en chans att se sina förebilder tävla i verkligheten och det ger energi till ridsportens unga talanger, sägar Stefan.

Tomas Torgersen är Show Director för Gothenburg Horse Show. Just nu släpps biljetterna till 2014 års tävlingar.

–  Vi jobbar hela tiden med att utveckla tävlingarna både nationellt och internationellt, säger Tomas

Gothenburg Horse Show siktar också framåt och söker finalerna i världscupen 2016.

–  Starka sponsorer som Agria gör det möjligt för oss att fortsätta presentera ridsport och tävling i världsklass, men även att skapa en samlingsplats för inspiration, glädje och gemenskap och vi är mycket glada över att vårt samarbete fortsätter, avslutar Tomas Torgersen.

Just nu släpps biljetterna till 2014 års tävlingar. Arrangemanget går närmast av stapeln den 27 februari – 2 mars 2014.