Område: Häst Om Evenemang

Äntligen är årets hästfest här!

Veckan för Sweden International Horse Show närmar sig och vi laddar för en av årets stora hästfester. Den 29 november till 2 december 2018 fylls Friends Arena i Stockholm av hästar i världsklass. Tillsammas bjuder de på underhållning på hög nivå - hoppning, dressyr, fälttävlan, islandshästar, körning, agility, showklasser och mycket annat.

Artiklar
Säkra dina biljetter till höstens hästfest!

Hösten närmar sig med stormsteg och det gör också Sweden International Horse Show! Den 29 november till 2 december fylls Friends Arena med hästar och hästälskare för att i fyra dagar njuta av en riktig hästfest. Precis som förra året kan vi erbjuda våra kunder att köpa biljetter på riktigt bra platser, missa inte det!

Artiklar
Agria på plats i Falsterbo

Snart är det dags för årets upplaga av Falsterbo Horse Show och Agria är på plats med erbjudanden och tävlingar. Som traditionen bjuder anordnar vi även i år frukostseminarium, har roliga tävlingar och såklart - pratar försäkringar med er!

Artiklar
Det här händer på Gothenburg Horse Show

Under en sprängfylld vecka fylld med härliga hästar finns vi på plats på Scandinavium. I vår monter kan du bland annat tävla om fina priser, träna med fysioterapeuten Johanna Wahlund, träffa våra profiler Carl Hedin, Douglas Lindelöw och Felicia Grimmenhag, fynda våra populära stalltäcken på vår superrea och mycket mer. Du kan självklart även komma och prata försäkringar med våra kunniga medarbetare, och tecknar du en ny försäkring under eventet bjuder vi på 20 % rabatt!

Artiklar