Två stora hundutställningar

I två stora hundutställningar deltar över 9 000 hundar från såväl Sverige som övriga norden och Europa. Nya och gemensamma Nordiska utställningstypen kallad ”Nordic Dog show” har premiär i Sverige under MyDOG. Efter succén förra året upprepas satsningen på Juniorer och därför genomför ett särskilt Junior-BIS varje dag. 

Här hittar du reslutaten från MyDOG 2018

Något för alla hundälskare

Bland dragplåstren finns hundcoachen Fredrik Steen, som gästades av Anders Bagge för att svara på besökarnas hundfrågor under lördagen. Proffshandler Mia Ejerstad och Kennelklubben finns dessutom på plats för att ge råd till den som funderar på att köpa en valp eller vill fostra en utställningshund. 

Det bjuds dessutom på spännande uppvisningar och finns möjlighet att lyssna till intressanta föredrag. Du som funderar på att köpa hund kan besöka rasklubbstorget för att få veta mer om vilken hundras som passar just dig.

Freestyle, Nose Work och Rallylydnad

Utöver hundutställningarna kommer det tävlas i en rad andra hundsporter. Bland annat Freestyle, Nose Work, Weightpull och Rallylydnad. Sist men inte minst ska ”Årets Charmigaste Hund” utses.

 Se hela programmet