Evenemang

Missa inte Djurens helg 24-25 augusti

Den 24-25 augusti är det dags för populära Djurens helg på Solvalla. Här har du och familjen chansen att träffa allt från papegojor till lantgårdsdjur och prova på olika aktiviteter med hund. 

Full fart med hundar, kaniner och andra husdjur på Horse Show

Under årets upplaga av Sweden International Horse låg fokus inte bara på hästar. I arenan bjöds publiken på agility och i Agrias monter var det full fart hela helgen med hundar, kaniner och andra sällskapsdjur.

Agility-VM i Sverige

Den 4-7 oktober samlas agilityekipage från fyrtio olika länder i Kristianstad. Då arrangeras Agility-VM i Sverige för första gången någonsin.

Stockholm Hundmässa 2017

Det var full aktivitet på Stockholm Hundmässa den 16-17 december. Hela 8500 hundar kom till mässan för att tävla, visa upp sig och mingla med besökarna. Som vanligt var Agria Djurförsäkring på plats.

9000 hundar besöker MyDOG i helgen

Mellan den fjärde och sjunde januari pågår nordens största hundevenemang på Svenska Mässan i Göteborg. Här samlas 9000 hundar och hundälskare under ett och samma tak. Agria Djurförsäkring är på plats som sponsor.

Ställning Årets Utställningshund 2017

Årets Utställningshund koras efter årets alla hundutställningar. Agria Djurförsäkring premierar de fyra främst placerade varje år. Årets första utställning äger rum i Göteborg i början av året. Sista tävlingen hålls i...

Succé för Agrias Hundpromenad

Rekordmånga hundägare dök upp på Agrias Hundpromenad den 23 september. För varje ekipage som deltog skänkte Agria Djurförsäkring 50 kronor till Hundstallet, vilket resulterade i en insamling på hela 77 500 kronor.

Full fart på Djurens helg

Den 12-13 augusti intogs Solvalla av hundar, katter, hästar, papegojor och kaniner. För besökare i alla åldrar fanns en uppsjö av aktiviteter att välja mellan under helgen. Allt från ponnyridning till agility. 

Nationaldagsgaloppen

På Nationaldagsgaloppen var det inte bara fantastiska hästar och jockeys som stod i fokus. Besökarna på evenemanget hade också chans till en stund i rampljuset i den populära hattparaden. Vann kategorin "Match Your Do...

Agrias Hundpromenad slog rekord

Den 13 maj gick Agrias Hundpromenad av stapeln på Djurgården i Stockholm. Agria skänkte 50 kronor till Hundstallet för varje ekipage som deltog. Det var rekordmånga som promenerade och tillsammans lyckades vi samla in...

1 / 6