Agria Naturbana

Gå direkt till:

Agria Naturbana är mer än bara en ridbana

Agria Naturbana är mer än bara en ridbana – det är en träningsfilosofi för fler hållbara och glada hästar.

Tillsammans med Jens Fredricson på Ridskolan Strömsholm och Peder Fredricson på Grevlundagården vill vi inspirera ryttare på alla utbildningsnivåer hur de på ett enkelt sätt kan få sina hästar glada, samarbetsvilliga och hållbara. En hållbar häst är en förutsättning för framgång, det vet de flesta ryttare. Välkommen att inspireras tillsammans med oss!

Läs mer om Agria Naturbana
Läs mer om hur Agria Naturbana kom till

Inspiration & kunskap

Låt dig inspireras och lär dig mer med Agria Naturbanas filmer. Här ser du hur du kan använda skog och natur för att utbilda dig och din häst.

Vill du se mer? Filmerna släpps med jämna mellanrum och publiceras här och i våra sociala medier.

Vill du testa själv? Då hittar du alla våra ridövningar här.

 

naturbanan är viktigt för att få en stark och sund häst Därför är naturbanan så viktig Allsidig träning är A & O för en häst enligt Agrias veterinär Karl-Henrik Heimdahl. För att bygga upp hästen så att den blir stark och hållbar måste den få tid på sig och arbeta med alla sina muskelgrupper. Men varför...
Agria Naturbana är härlig att rida på Tips på hur du bygger din egen naturbana Du behöver inte vara elitryttare för att ha nytta av, och möjligheten, att bygga en egen naturbana. Du kan bygga din egen med samma träningsmöjligheter som de som nu finns på Grevlundagården, Ridskolan Strömsholm och ...

Testa ridövningarna själv

Oavsett tävlingsgren eller nivå du och din häst är på kan du prova på alla våra ridövningar. Här har du Agria Naturbanas ridövningar samlade på ett och samma ställe.

Vi fyller på med fler ridövningar allt eftersom.

Följ oss på sociala medier!

Du hittar oss i våra kanaler nedan men också under #agrianaturbana. Tagga gärna dina egna bilder eller filmer från din naturbana så vi kan följa dig och din hästs utveckling!

Facebook
Instagram
YouTube

Vill du veta mer?

Här hittar du alla pressutskick för Agria Naturbana.