Område: Smådjur Om Smådjur

Om smådjur - vad kan du om sällskapsdjur?

Vad vet vi om våra sällskapsdjur? Här hittar du både vilka sjukdomar som är vanligast och vad vi döper våra sällskapsdjur till. Allt som är bra att veta om smådjur på en och samma plats.

Artiklar
Vilka skador kan drabba ditt djur?

Våra sällskapsdjur kan tyvärr lätt skada sig och bli sjuka och behöva uppsöka veterinär. Därför är det jätteviktigt att ha en bra försäkring till ditt djur. Här får du information om vilka skador och sjukdomar som är vanliga, oavsett om det gäller kanin, marsvin, hamster eller annat sällskapsdjur.

Artiklar
Populära smådjursnamn Vilka namn är de vanligaste hos kanin, marsvin, fågel, reptil och andra smådjur? Vi har listat de vanligaste namnen på smådjur som är försäkrade i Agria. Artiklar
Vill du köpa hamster, marsvin eller kanin?

Funderar du på att köpa ett smådjur men är osäker på vilket som passar dig bäst? Här är guiden till dig som vill veta mer om hur det är att ha och sköta om hamster, marsvin och kanin.

Artiklar
Hund och Husdjur Expo - smådjur

Den 23-24 augusti 2014 hölls Hund och Husdjur Expo på Solvalla. Agria var som stolt sponsor på plats. Mässan bjöd på kaninhoppning, reptilexpo, hönsbytardag och mycket mer.

Artiklar