Kicki Sander

Kicki bor utanför Varberg på en hästgård med inriktning hoppning. Hon är stildomare och C-tränare i hoppning. Har tidigare arbetat med ponnylandslaget under många år. Kicki har en dotter, Evelyn, som tävlar svår hoppning och som numera bor i Tyskland och jobbar på Oldenburgförbundet som auktionsryttare. Sådan mor sådan dotter, Kicki har själv tävlat framgångsrikt i hoppning i yngre år. Tillsammans med sin hästintresserade man, Stefan, har Kicki träningar och träningsläger hemma på gården både för barn och vuxna. Utöver hästar så finns det även tre hundar som förgyller vardagen. Kicki är en av personerna som är med i ponnyklubbens alla event och bus. Hon har koll på det mesta som klubben hittar på och är dessutom ägare till Ponnyklubbens Anton.

Julia Österlund

Julia växte upp på ridskola med ponny och halvblod och var alltid bland de första på plats och bland de sista hem. När skolan var slut åkte Julia till Island för att jobba och fastnade då för islandshästar. Idag äger hon hästarna Framtid frá Hömluholti och Skolli från Gråhalla och hunden Moa som gärna vallar fyrhjulingarna och fåren på gården. Julia ansvarar för Agrias hästevenemang och hjälper Kicki i att ordna ponnyklubbens aktiviteter.

Övriga frågor?

Har du andra funderingar så finns ett härligt gäng på vårt kundcenter, de har öppet vardagar mellan klockan 8-20, du når dem på tfn nr: 0775-88 88 88. Här hittar du även din lokala Agriasäljare om du hellre vill prata med någon nära dig!