Det finns olika sätt att bli medlem i Agrias Ponnyklubb:

Genom försäkringen

Har du försäkringen ”Agria Ponny” ingår medlemskap i Agrias Ponnyklubb utan extra kostnad. Vill ni se över er befintliga försäkring så kontakta i första hand er personliga Agriasäljare (står på försäkringsbrevet) eller kontakta Agrias kundcenter 0775-88 88 88. På agria.se hittar du mer information.

Bli medlem på evenemang

På alla stora hästshower kan du bli medlem i Agrias Ponnyklubb. Det enda du gör då är att komma till vår monter, fylla i en lapp med ditt namn och din mejladress och köpa startpaketet. Det kostar 60 kronor att bli medlem. Kostnaden är en engångskostnad så du kan sedan vara medlem så länge du vill utan någon extra kostnad.

Köp medlemskap via agriashop.se

Om du inte ska på något hästevenemang men vill bli medlem så går det självklart bra. Då kan du köpa medlemskapet via agriashop.se. Kostnaden för paketet är 60 kronor engångskostnad, och frakt tillkommer.

Frågor om medlemskapet? Mejla till ponnyklubben@agria.se

Som medlem i Agrias Ponnyklubb får du:

  • Välkomstkit med bland annat gympapåse, pannband, borste m.m.
  • Nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden  och lärorika artiklar om häst varje månad
  • Information om våra unika träningsläger där du som medlem får en förmånlig rabatt.

Avregistrera medlemskap

Skulle du inte längre vilja vara medlem går det lätt att avanmäla sig genom att kontakta oss ponnyklubben@agria.se

Är du redan medlem men får inte nyhetsbrevet?

Då vill vi att du skriver ett mejl till oss (ponnyklubben@agria.se) för då saknar vi förmodligen korrekt e-postadress eller så kan din inkorg vara full. I vissa mejlkorgar sorteras nyhetsbrevet som skräppost.

P.S. Låt din ponny vara en del av gemenskapen. Ladda upp en bild av din favoritponny på Instagram och tagga den med #agriasponnyklubb.

Information om personuppgifter