Under Agria Ponnyklubbs träningsläger tar du med dig egen eller lånad ponny/häst. Lägret består av både träningspass i dressyr och hoppning, men även uteritter och andra roliga och lärorika aktiviteter. Anmälan och eventuella frågor om lägret görs till respektive anläggnings mejladress dom ser nedan.

Pris på träningslägret är 4400 kronor (rabatt 500 kronor för medlem i Agrias Ponnyklubb). Information kring de olika platserna och tränarna finns nedan:

Sissi och Nina Lilja, Mantorp

Anmälan till sissi@sissililja.se

17-19 juni för ryttare mellan 13-18 år.
12-14 augusti för ryttare mellan 8-13 år.

Sissi är en erfaren tränare som varit landslagstränare i både fälttävlan och dressyr, samt utsedd till  Svensk Fellow. År 2015 fick Sissi årets hederspris från Svenska Ridsportförbundet. Nina är B-tränare i fälttävlan, C-tränare i dressyr, hoppning och rider svår klass i dressyr och har tidigare ridit svår fälttävlan. Ronja Johansson som är Level 2 ridlärare är även hon med och tar hand om såväl träningar som teoripass.

Kicki Sander, Varberg

Anmälan till sanderequestrian@gmail.com

17-19 juni för alla ponnyryttare

Kicki är utbildad stildomare, C-tränare i hoppning och har även varit landslagscoach under många år och Kicki är idag en av grundpelarna i Agrias Ponnyklubb. På hennes gård Runestens Gård finns en stor gräsbana med naturhinder, ridhus, ridbana samt fina ridvägar utomhus med bland annat en egen naturbana.

Robert och Klara Fritz, Gråbo

Anmälan till klara@teamvastergarden.se

17-19 juni för alla ponnyryttare

Både Klara och Robert är ridlärare level III och har stor erfarenhet av att träna ponnyekipage. Robert har arbetat inom ridsporten i många år och är även utnämnd till Svensk Fellow, vilket är den högst titeln inom ridläraryrket. Klara är C-tränare i hoppning och båda två har en bakgrund som tävlingsryttare inom både dressyr och hoppning.

Hoppas vi ses i sommar!