Sörens jobb är att bli klappad för välgörenhet

Sören klappkatt

Katten Sören samlar in pengar till hemlösa katter genom klappar, kel och gos. På Sweden International Horse Show slog han rekord i Agrias monter. 

Sweden International Horse Show är mer än bara hästar. I Agrias djurmonter på Stallbacken hade Agria lite extra fokus på katter och hjälp till hemlösa katter i år. Som en del i detta var klappkatten Sören på plats för att bli klappad för välgörenhet. Alla som klappade Sören i montern fick stoppa valfritt belopp i bössan eller swisha. 

Sören slog rekord på Horse Show

I montern på Sweden International Horse Show lyckades Sören tillsammans med sin matte och husse samla in 17 100 kronor till hemlösa katter. Det betyder att han med hjälp av besökarna slog sitt tidigare rekord som var 15 500 kronor på ett event. Tack till alla er som kom och träffade  Sören i Agrias stora djurmonter nere på Stallbacken under Sweden International Horse Show. 

Har samlat in 650 000 till hemlösa katter hittills

Sörens husse och matte har alltid brunnit för hemlösa katter. De var när de var ute med en bössa för att samla in pengar som de upptäckte att Sören var så söt att han kunde ta lite betalt för klappar. Sedan dess har Sören, matte Ann-Sofie och husse Lars samlat in över 650 000 kronor till hemlösa katter.

Gillar? 0 av 1 gillade, 0 i betyg