Område: Hund Om Veterinär

En hund som skadat sig eller blivit sjuk kan behöva använda sjukkrage.

Tio vanligaste orsakerna till veterinärbesök

Därför besöker hunden veterinären. I denna lista hittar du de tio vanligaste sjukdomarna och skadorna som vi uppsöker veterinär för.

Förebygg och ta bort fästingar

Se vår film om hur du kan förebygga och ta bort fästingar på din hund. Veterinär Lotta Möller berättar om vilka sjukdomar hunden kan få av fästingbett och om när du behöver söka veterinärvård.

Hund får sina öron rengjorda.

Rengör hundens öron

Se vår film om hur du bäst rengör din hunds öron. Veterinär Lotta Möller kommer med tips på hur ofta hundens öron ska rengöras samt vilka hjälpmedel du kan använda.

Chatt med Agrias veterinär om hundens sjukdomar

Funderar du på om din hund är sjuk? Misstänker du att din hund är allergisk mot något? Se frågorna och svaren på våra chattar med Agrias hundveterinär.

Chatt med Agrias veterinär Lena Bjurström

Idag svarade vår veterinär och hundspecialist Lena Bjurström på era frågor om hundar och deras sjukdomar på chatten. Läs igenom frågorna och svaren här.

Frågor och svar till/av veterinär Anne Carlswärd

Idag kunde alla som ville chatta med vår veterinär Anne Carlswärd på Facebook under en timmes tid. Temat för chatten var "Hundens sjukdomar". Här kan du läsa samtliga frågor som kom in och Annes svar på dem.

Frågor och svar till/av veterinär Lena Bjurström

Nyligen kunde alla som ville chatta med vår veterinär Lena Bjurström på Facebook under en timmes tid. Temat för chatten var "Hundens sjukdomar". Här kan du läsa samtliga frågor som kom in och veterinär Lena Bjurströms...

Visitera din hund

Som hundägare känner du din hund bäst. Om du tar för vana att regelbundet känna igenom din hund och titta i ögon, mun, på klor, i öronen med mera upptäcker du snabbare om något inte är som det ska. Se vår film om vad ...

Borsta tänderna på hunden

Hur ska jag göra för att rengöra hundens tänder? Hur ofta? Vad kan hända om jag inte borstar tänderna? Vilka borstar kan jag använda? Hur gör jag för att vänja valpen?

Filmer med tips till hundägare

Agria Djurförsäkring lanserar nu en hel serie filmer som inspiration och kunskapskälla för hundägare. Filmerna visar hur du med regelbunden omvårdnad kan undvika vanliga skador och sjukdomar.

1 / 2