Ansvar och rättsskydd

För dig som är uppfödare och vill känna dig trygg om din hund skadar någon eller om du hamnar i tvist med valpköpare. Ett uppskattat skydd för dig som föder upp hundar.

Agria Rättsskydd & Ansvar
  • Ersätter om din hund skadar en person eller hund
  • Ersätter om din hund orsakar en sakskada
  • Ersätter rättshjälp vid tvist med valpköpare
  • Bra försäkring för både små och stora uppfödare

Rättsskydd och ansvarsförsäkringen är speciellt framtagen för dig som driver kennelverksamhet. Med denna försäkring får du hjälp om din hund skadar en person, en annan hund eller orsakar en sakskada och du krävs på skadestånd. Försäkringen gäller också om du och en valpköpare inte kommer överens och du behöver rättslig hjälp.

Ett bra val för dig med hunduppfödning!

Ansvarsskydd

Om din hund skulle göra skada på en person, en hund eller en sak. Med ansvarsskydd får du ersättning om din hund exempelvis skulle bita en annan person eller hund och du krävs på skadestånd.

Rättsskydd

Ibland händer det att valpköpare och uppfödare inte kommer överens. Med rättsskydd får du ersättning för kostnader för advokat om en tvist mellan er skulle uppstå. Vi utreder skadeståndsfrågan, förhandlar med din motpart, svarar för eventuella rättegångskostnader och betalar skadestånd.

Är du intresserad av att köpa den här försäkringen?

Det enda du behöver för att köpa denna försäkring är att du är kund i Agria, med minst en hund försäkrad och har ett godkänt kennelnamn.

Kontakta din lokala Agriasäljare

Ring vårt kundcenter

0775-88 88 88

Fler kontaktuppgifter hittar du här

Flock Guld

Har du försäkringen Agria Flock Guld ingår rättskydd och ansvar.