Buster semestrar till förmån för Hundstallet

Nu ger sig Agrias maskot Buster iväg för att samla semesterbilder. För varje bild som laddas upp på Instagram märkt med #Busterpåsemester skänker vi 50 kronor till Hundstallet. 

-          Vi vill uppmärksamma våra fyrbenta vänner genom att be semesterfirare om hjälp att ta med Buster på semester. Han är inte så kräsen utan nöjer sig med en kortare tågresa till Flen eller en busstur på några mil, säger Magnus Berglin, marknadschef på affärsområdet smådjur på Agria Djurförsäkring.

Samlar pengar till Hundstallet

Eftersom att Buster själv inte kan ta sig någonstans förlitar han sig på allmänhetens goda vilja. Ett tjugotal Busterhundar har delats ut till vänliga människor på T-centralen i Stockholm och nu är det upp till dem att skicka Buster vidare till nya spännande platser. Eftersom Buster är ID-märkt, vaccinerad och har pass kan han självklart åka fritt inom EU.

Tanken är att Buster under resan ska samla semesterbilder på Instagram till förmån för utsatta hundar på Hundstallet. För varje semesterbild som tas på Buster, laddas upp på Instagram och märks med #busterpåsemester bidrar vi på Agria Djurförsäkring med 50 kronor till Hundstallet.

-          När resenären når sin slutdestination eller har tagit sin bild lämnar hen över Buster till någon annan som står på perrongen eller sitter på sätet bredvid. Och hans semesterresa fortsätter mot nya fina bilder, säger Magnus Berglin.

Instruktionerna för den som hittar Buster är enkla

1. Ta med Buster till en ny plats

2. Ta en semesterbild på honom. Märk bilden med #busterpåsemester och ladda upp på Instagram. Har du inte Instagram mejla bilden till webbredaktionen@agria.se

3. Lämna honom vidare till någon annan resenär, så han får fortsätta sin semesterresa.

Kampanjen avslutas senast den 31 juli eller så snart Buster och hans medhjälpare har samlat ihop 25 000 kronor.

Gillar? 1 av 1 gillade, 5 i betyg