Djurtätt på Sweden International Horse Show

Det är full fart på Sweden International Horse Show på Friends Arena i år. I Agrias rekordstora monter på stallbacken kan besökarna klappa, gosa och titta på olika sorters husdjur. 

Sweden International Horse Show sprudlar av aktivitet i år. Förutom alla klasser och uppvisningar är det full fart inne på mässan och stallbacken. Agria är som huvudsponsor på plats med tre montrar där det händer massor av spännande saker.

Klapp och kel med olika sorters djur i montern

I montern på stallbacken finns i år olika sorters husdjur för stora och små att bekanta sig med. Här kan besökarna titta på allt från hamstrar, kaniner, hundar, hästar, kameler och katter till reptiler. Under lördagen bjöds det dessutom på uppvisning i kattagility, hundtrix och kaninhoppning. I mässan finns dessutom möjlighet att köpa fina profilprodukter till bra priser. Om du är på plats får du gärna komma förbi oss i montrarna, passa på att ta en selfie i vår selfievagn och säga hej!

Populär familjematiné och ryttarnas agility

Lördagens familjematiné, som presenterades av Agria, innehöll något för både stora och små. Publiken fick se en maffig islandshästshow, uppvisning av ukrainska kosacker och den alltid lika populära ponnygaloppen. När landslagsryttarna tävlade i agility med lånade hundar var ljudnivån hög i arenan. Ekipagen tävlade i tre spännande omgångar och det vinnande laget med Fredrik Steen i spetsen valde att skänka vinstpengarna till hundstallet. Hundstallet fick dessutom under prisutdelningen ta emot 36 000 kronor som samlats in till verksamheten under Agrias Hundpromenad tidigare under året.

Sundbyholm vinnare i Ponnykampen

I år var det premiär för ponnytravet i matinén, fyra kuskar hade tagit sig till finalen i Friends Arena. Snabbast i mål var Alexandra Johansson med Vävsla Hedwig från Sundbyholm.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg