Område: Häst Om Dressyr

Stjärnorna kommer till Stockholm

Premiären för Stockholm Horse Week och hoppserien Longines Global Champions Tour närmar sig - på torsdag den 13 juni går startskottet för de prestigefulla tävlingarna. Agria finns med som en av huvudsponsorerna till h...

Fantastisk sport i Göteborg

Gothenburg Horse Show är över för i år, en tävling som bjöd på fantastisk sport på högsta nivå i dressyr och hoppning, samt en mässa där Agrias monter lockade mängder av besökare.

Dags för finalfest i Göteborg

Nu väntar fem dagars hästfest när Gothenburg Horse Show intar Scandinavium. Årets höjdpunkter är världscupfinalerna i dressyr och hoppning, och hos Agria kan du inte bara teckna försäkringar till mässpriser utan också...

Dressyr med Louise "Lussan" Nathhorst

Dressyr för Louise "Lussan" Nathhorst handlar om ren och skär kärlek. Och konsekvent träning på hästarnas villkor. Det är det som är hela grejen.

Emelie Brolin berättar om sin träning hos Anky van Grunsven

För fyra år sedan såg Emelie Brolin Anky van Grunsven rida en dressyrtävling i tyska Aachen och tänkte att ”precis så där vill jag rida en dag”. I dagarna har Emelie precis avslutat sin andra vistelse som elev hos Ank...

Följ Emelie Brolins träning hos Anky van Grunsven

Efter fantastiska framgångar med personbästa i danska Esbjerg, reser Agriabloggaren Emelie vidare mot Holland och träning hos Anky van Grunsven. Följ hennes blogg!

Adelinde tipsar: Fartkontroll och tänka framåt!

Adelinde Cornelissen, en av världens bästa dressyrryttare, höll en clinic i Stockholm. Här ger vi dig hennes tips och råd för att förbättra din dressyrridning.

Kyra Kyrklund pratade om jordgubbsylt och samling

Under drygt en timme berättade den nyblivna professorn i ridkonst, Kyra Kyrklund, om vad man som ryttare bör tänka på för att få en välutbildad häst.