Område: Häst Om Douglas Lindelöw

Gå på clinics med ryttare i världsklass!

Vi börjar det nya året på bästa sätt - med clinics med tre ryttare i världsklass! Kom och se Douglas Lindelöw, Jens Fredricson eller Patrik Kittel hålla clinics på olika ridklubbar runt om i Sverige med olika teman.

Douglas Lindelöw och Zacramento laddar för EM!

Agrias profilryttare Douglas Lindelöw är en av fyra deltagare i det svenska laget som under augusti ska göra upp med världseliten i hoppning när EM i ridsport går av stapeln i Göteborg. Vi fick en pratstund med honom ...

Heja Douglas

Ingen har väl gått miste om att Agriaprofilen Douglas Lindelöw ska tävla i världscupfinalen i Las Vegas nu i veckan. Mellan den 16-19 april hålls världscuptävlingarna som du inte får missa.

Douglas åtta i världen

Agriaprofilen Douglas Lindelöw med sin Casello kammade hem en åttonde plats i världscupfinalen i helgen.

Jakten pågår!

Douglas Lindelöw jagar världscuppoäng, besökarna i Agria Djurförsäkringsmonter jagar hästskor och Agge han jagar kramar. Scandinavium har slagit upp dörrarna för Göteborg Horse Show och Agria är på plats!

Tack för en supervecka i Falsterbo!

AgriaAllsvenskan, intressanta seminarier, diskussioner, fantastiska medarbetare, trevliga kunder, seger i kaninhoppningen och en helt ny placering. Falsterbo har varit rakt igenom lyckat.

Douglas femma i världscupen!

Hans fjärde världscupstävling slutade med en femteplats. Agria Djurförsäkrings profilryttare Douglas Lindelöw och Casello blev femma i Göteborg. - Nu ska Casello bli ordentligt bortskämd, lovade Douglas efter bragden.

Hon är Douglas nya Flamma!

Hon är väldigt tävlingsinriktad, gillar köttbullar och ska hjälpa Agrias profilryttare Douglas Lindelöw mot nya segrar. Idag, i Ericsson Globe, är det upp till bevis för Douglas och hans Flamma!

Från treåring till fullfjädrad tävlingshäst

Hur fungerar de nya löshoppningsreglerna och vad kan man kräva av sin unghäst? Agrias experter med bland andra Angelica Augustsson och Douglas Lindelöw förklarade när Agria on tour kom till Äppelvikens Ridskola i Bromma.

”Jag ska försöka förmedla mina tankar”

Tre frågor till Douglas Lindelöw, en av de medverkande i Agria on tour. Den sjuttonde september är det dags för clinic på Äppelvikens Ridskola i Bromma.

1 / 2