Söndag på Horse Show: Internationella hoppningar och Champion of the Youngsters

Dagen på Friends arena i Stockholm präglades av internationella hoppningar. Med finaler i grand prix-hoppning och Champion of the Youngsters för att nämna två. Hästshow bjöds det som vanligt på i sann Sweden International Horse Show-anda.

Morgontrötthet verkade inte vara något som drabbade ryttarna, hästarna eller publiken när finalen i Champion of the Youngsters presented by Agria startade tidigt på söndagsmorgonen. Applåderna ljöd från läktarna när Malin Baryard tog hem segern med hästen H&M Second Chance.

Malin Baryard tar emot prischecken i Champion of the Youngsters.

Svenskarna i hopptoppen

Svenskarna var på topp i Internationella hoppningarna där prispallen bestod av två svenskar och en belgare. Duktiga Angelie von Essen plockade första platsen följt av Malin Baryard-Johnsson på en andra plats och Nicola Philippaerts som nummer tre. Tre stolta pallplatstagare som såg riktigt nöjda ut på ärovarvet.

- Rider jag bra så hoppar hon felfritt, berättar Angelie i vinnarintervjun om hästen West Falicia.

 

Grand-Prix hoppning

Hoppning stod på tapeten under hela dagen och den meriterade Grand Prix-hoppningen vanns av Bertram Allen med hästen Quiet Easy. Bertram kom in på prisutdelningen till häst och åkte ut i vinnarbil. Söndagen var en riktigt spänningsfylld dag för hoppningen.

Bertram Allen med hästen Quiet Easy.

Rabatter och djurkul i Agriamontern

I Agriamontern tar vi inga pauser. Hela helgen har montern varit fylld med kändisar, besök av alla typer av djur från minigrisar till kändishunden Lilla NyMo och glad personal som pratat häst från tidig morgon till sen kväll. Nere på mässan har vi haft toppenpriser på produkter från vår Agriashop och även rabatter på våra försäkringar. Missade du att köpa dina hästprylar på mässan kan du alltid göra det via vår webbshop www.agriashop.se.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg