Hästyra på årets Milamässa

Milamässan är snart här för 51:a gången. Kom och se djuren, gå på seminarier och träffa oss på Agria mellan den 12-14 februari.

För 51:a gången drar Milamässan igång, den 12-14 februari på Malmömässan. 

Vi på Agria kommer som vanligt finnas på plats. Du hittar oss i monter D33. I montern kan du träffa och prata med våra hästombud men vi har självklart även smådjurs- och lantbruksombud på plats. Har du veterinära frågor kan du alltid komma till montern och prata med vår lantbruksveterinär. Visste du att vi försäkrar alla utställningsdjuren på plats?

Under mässan anordnas en rad aktiviteter för mjölkdjur, köttdjur, får och hästar, så som seminarier, utställningar och rasvisning, fårvallning m.m. Kom och lyssna på seminarier om hur man bygger stall för häst, om affärsmannaskap och råmjölksersättning för häst. Mässan erbjuder en mängd olika intressanta seminarier som du kan besöka.

På hästarenan hålls rasuppvisningar och prova-på-ridning på både ardenner och shetlandsponny, något för stor som liten. Är du dessutom intresserad av hund och har jakt eller vallning som intresse har mässan uppvisning i hur man utbildar jakthundar och uppvisning i fårvallning.

Titta på spännande tävlingar i Showmanship, där ungdomar ställer ut kött- eller mjölkdjur. Eller testa dina krafter i ”Sveriges Starkaste Dräng”, en tävling med en rad grenar som mäter din styrka. Anmäl dig direkt till Mila senast den 6 februari.

Läs mer om Milamässan här

Tävla om biljetter till 2015-års Milamässa

Låter det här som en mässa för dig? Då kan du vara med och tävla om två fribiljetter till årets mässa. Fem personer vinner två biljetter var. Tävlingen är avslutad!

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg