Under första adventshelgen varvas internationella tävlingar med spektakulära shower på Friends arena i Stockholm. Agria finns självklart på plats, både på mässan men också som sponsor till klasserna;

  • Next Champion by Agria - Sveriges bästa 7-åriga hästar från Champion of the Youngsters tävlar mot toppryttarnas bästa 7-åringar i hoppning.
  • Knockout Mix by Agria – En showtävling i form av dueller där dressyrryttarna hoppar och hoppryttarna rider dressyr.
  • Ryttarnas Agility presented by Agria- Ryttareliten byter djurslag och tävlar mot varandra I agility med hund.

Vad händer på mässan?

På den stora ridsportsmässan hittar du Agria på två ställen; inne på mässan och på stallbacken. På stallbacken kan du träffa miniatyrhästar, hundar, reptiler, gnagare och mycket mer. På våra korta föreläsningar som pågår under hela evenemanget kan du lära dig om hur du tar hand om olika djurslag men också få tips på hur du blir en mer jämnstark och balanserad ryttare. Schema för föreläsningarna kommer att framgå här under eventhelgen. Ponnyhörnan är för alla glada barn och ungdomar som älskar hästar! Här kan du pyssla och rita ditt favoritdjur, köpa din egen käpphäst, göra vårt kunskapstest eller köpa en guldrosett för 20 kronor och på så sätt stödja Barncancerfonden Almers Hus i Varberg.

Fina erbjudanden i vår monter

I vår mässmonter har vi fina erbjudanden om du tecknar en nyförsäkring till din älskling. Här kommer vi också ha tävlingar där du kan vinna riktigt fina priser från Agriashopen, missa inte det! Vi kommer också att ha stor klädrea med allt från pikéer till jackor.

På entréplan hittar du våra vänner på Länsförsäkringar. De kommer också att ha en massa aktiviteter för alla att komma och prova på.