Äntligen är årets hästfest här!

Foto: Roland Thunholm

Veckan för Sweden International Horse Show har börjat och vi laddar för en av årets stora hästfester. Den 30 november till 3 december 2017 fylls Friends Arena i Stockholm av hästar i världsklass. Tillsammas bjuder de på underhållning på hög nivå - hoppning, dressyr, fälttävlan, körning, agility, showklasser och mycket annat.

Under hela första helgen i december varvas internationella tävlingar med spektakulära shower på Friends arena i Stockholm. Agria finns självklart på plats, både på mässan men också som sponsor till klasserna;

  • Next Champion by Agria - Sveriges bästa 7-åriga hästar från Champion of the Youngsters tävlar mot toppryttarnas bästa 7-åringar i hoppning.
  • Knockout Mix by Agria – En showtävling i form av dueller där dressyrryttarna hoppar och hoppryttarna rider dressyr.

Stockholm International Horse Show fyller dessutom 25 år i år, missa inte jubileumsfirandet som kommer pågå hela helgen! 

Vad händer på mässan?

På den 10 000 kvm stora ridsportsmässan hittar du Agria på inte mindre är tre ställen! På stallbacken kan du träffa massor av olika djur, eller vad sägs om åsnor, klappkatten Sören, hundar, reptiler, hästar och många fler? Med dina vänner kan du ta foton i vårt fotobås och sist men inte minst så kommer vi ha boksignering med tjejerna Elsa och Lisa som skrivit boken Käpphästar!

I vår mässmonter har vi fina erbjudanden om du tecknar en nyförsäkring till din älskling. Här kommer vi också ha tävlingar där du kan vinna riktigt fina priser från Agriashopen, missa inte det!

Ponnyhörnan är för alla glada barn och ungdomar som älskar hästar! Här kan du pyssla och rita ditt favoritdjur, köpa din egen käpphäst, göra vårt kunskapstest eller köpa en guldrosett för 20 kronor och på så sätt stödja Barncancerfonden Almers Hus i Varberg. I år siktar vi på att slå rekord!

Våra vänner på Länsförsäkringar kommer i sin monter ha käpphästhoppning, prova på att rida som en stjärna med VR-glasögon eller krocka med en bil. Här kommer du också kunna lära dig mer om att köra säkert med bil och släp. 

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg