Ny reklamfilm: Oändlig kärlek med valpar och kattungar

I dag börjar en ny filmfavorit att rulla på TV4. Efter succéerna med den lilla söta Bustervalpen kommer nu inte bara en utan hela tjugofem hundvalpar tillsammans med lika många kattungar att charma och beröra ända in i våra hjärtan. Den härliga sockerchocken kryddas med låten ”Everlasting Love”.

-           Vår idé var att samla många djur för att visa känslan av samhörighet som det innebär att vara med i Agria. De små katterna och hundarna var fantastiskt duktiga skådespelare, även om en del somnade mitt i en tagning och andra helt enkelt inte ville vara med, berättar Magnus Berglin, marknadschef för smådjur på Agria Djurförsäkring.

Bakom idén står marknadschef Magnus Berglin tillsammans med Patrik Olsson, affärområdeschef smådjur på Agria Djurförsäkring. Filmen är producerad av Ligistfilm.

Under våren gick Agria ut i sociala medier för att efterlysa kattungar och hundvalpar som var äldre än 12 veckor. Responsen var överväldigande och ett hundratal djurägare från hela landet skickade bilder och beskrivningar på sina sötnosar. Av dessa valdes hälften ut att vara med framför kameran.

 -           Våra tidigare filmer har haft ett enormt genomslag och triggade säkert intresset att vara med. Jag får dagligen mail från människor som skriver hur mycket de tycker om våra filmer och tackar för den feelgoodkänsla som vi sprider, säger Magnus Berglin.

I första svängen släpper Agria nu en 20 sekunders film, medan en 30 sekunders är under redigering och lanseras under 2016.

Samtidigt lanserar Agria en ny profillåt Everlasting Love, den underbara kärleksdängan från sextiontalet av Robert Knight i ny version.

-          Att vi på Agria älskar djur vet alla redan, men med Everlasting Love kan vi paketera vår djurkärlek på ett nytt sätt. Vi kommer att använda låten i filmen, men även vid event och mässor framöver.

Agrias nya reklamfilm, 20 sekunders version hittar du här.

Youtubes visningssiffror för tidigare reklamfilmer:

Reklamfilm 2013 – hundvalpen Buster med kattungen Elvira – 96 272 visningar

Reklamfilm 2012 – Kattungar i soffan – 67 033 visningar

Reklamfilm 2011 – Buster i sängen – 179 519 visningar