Område: Hund Om Utställning

9000 hundar besöker MyDOG i helgen

Mellan den fjärde och sjunde januari pågår nordens största hundevenemang på Svenska Mässan i Göteborg. Här samlas 9000 hundar och hundälskare under ett och samma tak. Agria Djurförsäkring är på plats som sponsor.

Artiklar
Full fart på Djurens helg

Den 12-13 augusti intogs Solvalla av hundar, katter, hästar, papegojor och kaniner. För besökare i alla åldrar fanns en uppsjö av aktiviteter att välja mellan under helgen. Allt från ponnyridning till agility. 

Artiklar
Resultat Årets Utställningshund 2015

Kampen om titeln Årets Utställningshund 2015 är klar. Här hittar du slutresultaten för Årets Utställningshund 2015. Med segraren Debonaire's Hold Me Now på förstaplatsen.

Artiklar
Intervju med Sveriges bästa junior handler Många års träning och erfarenhet ledde Sara till toppen. 2014 vann hon SM i junior handling. Här berättar hon om resan dit och om den spännande upplevelsen av Crufts, dit SM-titeln tog henne. Artiklar
Bilder från Crufts 2011

Den 10-13 mars 2011 ägde världens största hundutställning - Crufts - rum i England. Här ger vi dig ett smakprov från utställningen i bildform.

Artiklar
7 tips på hundsporter Här ger vi dig 7 tips på olika hundsporter du och din hund kan ägna er åt. Att träna tillsammans är ett sätt för dig att ha roligt tillsammans med din hund. Det stärker också kontakten mellan er och du kommer att märka att din hund blir mer uppmärksam på dig i olika situationer. Artiklar