Område: Hund Om Köpa Valp

Två shelties i mellanstorlek.

Mellanstora hundraser

Lagom är bäst tycker många, därför har vi listat hundar som är av mittemellan storlek. Läs om våra vanligaste mellanstora hundraser här.

Stora hundar springer.

Stora hundraser

Är du på jakt efter en stor hund? Då har du kommit rätt! Här listar vi några av Sveriges vanligaste raser av lite större storlek.

Pomeranian och chihuahua, två små hundraser.

Små hundraser

Liten, mindre, minst. Vill du ha en liten hundras? Här har vi listat 10 vanliga hundraser i litet format.

Tips och råd till dig som ska köpa valp

Är du sugen på att köpa valp? Här har vi samlat tips på vad som är bra att tänka på. Läs om allt från hur du väljer valp till vad som är bra att ha hemma när du äntligen får hem din efterlängtade valp.

Fyra hundar i olika storlekar, från liten till stor.

Liten eller stor hund? Vad ska jag välja?

Ska jag ha en liten eller stor hund? Många funderar kring storlek när de ska skaffa hund. Här kan du läsa hundägares egna åsikter om fördelar och nackdelar med att ha en mindre eller större hund.

Molly och Ludde är de vanligaste namnen som vi ger våra valpar.

Namn på valpen - så döper vi våra valpar 2018

Vad ska valpen heta? Ska du skaffa valp och behöver hjälp att hitta på ett namn? Eller vill du bara veta om din valps namn finns med på topplistan just nu? Här ger vi dig de 100 vanligaste valpnamnen uppdelat på tikar...

Hund med halsband.

Bra att ha när du får hem din hund

Vad behöver jag ha hemma när jag får hem min hund? Det finns hur mycket utrustning och tillbehör som helst att köpa till sin hund. Här får du tips om det allra viktigaste att ha på plats när du får hem din valp eller ...

Köp aldrig en smuggelhund

Fall aldrig för frestelsen att rädda en valp som smugglats till Sverige. Gör du det bidrar du till att hundsmugglare och utländska valpfabriker kan fortsätta sin verksamhet. Dessutom kan valpen föra med sig smittor oc...

Köpa valp? Tips och råd

Går du i valpköpartankar? Vårtider är lika med valptider! Här kan du läsa mer om hundraser, namnval, hundförsäkring och annat som är viktigt att tänka på innan du köper din valp.

Filmer med tips till hundägare

Agria Djurförsäkring lanserar nu en hel serie filmer som inspiration och kunskapskälla för hundägare. Filmerna visar hur du med regelbunden omvårdnad kan undvika vanliga skador och sjukdomar.

1 / 2