Smådjursartiklar

Bra att ha när du köper kanin
2018-07-11 Vad behöver jag ha när jag köper kanin? Här får du tips på utrustning och tillbehör till din kanin. Följ listan och du har allt du behöver i hemmet när du får hem din kanin.
Ta hand om din kanin på bästa sätt
2018-07-11 Skötsel och vård av kanin. För att din kanin ska må så bra som möjligt är det viktigt att du sköter om kaninen och håller koll på kaninens hälsa. Det kan handla om mycket, från skötsel som kloklippning och pälsvård, t...
Fågelförsäkring
2018-07-10 Försäkring för papegojor, undulater och andra burfåglar. Få hjälp att hitta den bästa försäkringen för din fågel. Här kan du räkna ut vad det kostar och få information om varför det är bra att försäkra sin fågel.
Hamsterförsäkring
2018-07-10 Försäkra din hamster. Få hjälp att hitta försäkringen som passar din hamster bäst. Här kan du räkna ut vad det kostar att försäkra din hamster och få information om varför det är bra att ha en försäkring.
Marsvinsförsäkring
2018-07-10 Försäkra ditt marsvin. Få svar på vanliga försäkringsfrågor, räkna ut vad en marsvinsförsäkring kostar och få koll på allt annat som är bra att veta om försäkring. Här har vi samlat allt för att du ska hitta den bästa...
Kaninförsäkring
2018-07-10 Försäkra din kanin. Här hjälper vi dig med kaninförsäkring. Få svar på varför det är bra att försäkra din kanin, hur det fungerar med försäkring och hjälper dig räkna ut vad det kostar att försäkra din kanin.
Populära smådjursnamn
2018-06-26 Vilka namn är de vanligaste hos kanin, marsvin, fågel, reptil och andra smådjur? Vi har listat de vanligaste namnen på smådjur som är försäkrade i Agria.
Värmeslag hos marsvin
2018-06-17 Visste du att marsvin är känsliga för värme? Tecken på värmeslag är att marsvinet dreglar, andas snabbt och är ovilligt att röra sig. Här hittar du veterinärens bästa tips på hur du förebygger värmeslag och agerar i e...
Populäraste sällskapsdjuren 2018
2018-06-06 Vilka sällskapsdjur är egentligen vanligast i våra hem i Sverige? Här får du topplistan över de vanligaste smådjuren med kanin i topp.
Råd till dig som vill köpa kanin
2018-05-21 Vad äter en kanin och hur ska kaninen bo? Hur ser man om kaninen är sjuk och hur får man kaninen att tycka om att gå i koppel? Svaret på dessa frågor och mycket mer har veterinär Marianne Tornvall, specialist på behan...