Smådjursartiklar

Handläggningstider under sommaren
2017-07-18 Sommaren är här vilket också innebär semestertider. Vi gör självklart vårt yttersta för att reglera inskickade skador så snabbt och effektivt som möjligt men ber er ha överseende med att handläggningstiden under somma...
Ta chansen – nu utökar vi ett av Agrias framgångsrika säljteam!
2017-07-04 Som TM-säljare på Agrias Kundcenter blir du en del av ett starkt team som inspirerar och driver varandra till framgång.
Råd till dig som vill köpa kanin
2017-04-04 Vad äter en kanin och hur ska kaninen bo? Hur ser man om kaninen är sjuk och hur får man kaninen att tycka om att gå i koppel? Svaret på dessa frågor och mycket mer har veterinär Marianne Tornvall, specialist på behan...
Agnes Fabricius blir ny vd för Agria
2016-12-12 Agnes Fabricius har utsetts till ny vd för Agria Djurförsäkring. Hon har en lång bakgrund inom länsförsäkringsgruppen med erfarenhet från flertalet ledande befattningar inom Agria och Länsförsäkringar Stockholm.
Jour- och akutavgifter
2016-12-01 Vad är akut- och jouravgifter och hur ersätter försäkringen?
Vaccinera din kanin mot kaningulsot
2016-11-30 Kaningulsot är en mycket smittsam och farlig sjukdom som orsakas av virus. Vaccin finns - se därför till att vaccinera din kanin.
Agria lanserar Djurguiden i nytt app-format
2016-11-22 Nu är Agria Djurförsäkring tillbaka med Djurguiden i nytt, modernt app-format. Precis som tidigare är appen laddad med tips för djurägare i nödsituationer. Dessutom har ett par nya funktioner lagts till - vägvisare ti...
Förhandsbesked
2016-11-08 Vill du veta om försäkringen ersätter när du står inför en eventuell behandling eller avlivning av ditt djur? Hos Agria kan du be om förhandsbesked om hur försäkringen ersätter i just ditt fall.
Helgöppet på kundcenter
2016-11-04 Oavsett dag vill vi finnas där för dig och ditt djur. Därför börjar vi med helgöppet - nu kan du nå Agrias kundcenter klockan 10.00 - 15.00 också på lördagar och söndagar.
Vill du köpa hamster, marsvin eller kanin?
2016-07-18 Funderar du på att köpa ett smådjur men är osäker på vilket som passar dig bäst? Här är guiden till dig som vill veta mer om hur det är att ha och sköta om hamster, marsvin och kanin.