Smådjursartiklar

Redaktör till sociala medier och webb
2017-03-16

Med flera hundra tusen kundmöten varje månad är internet den absolut största kundmöteskanalen och kundernas förväntningar på våra digitala tjänster är höga och ökar i snabb takt. Till Agria Djurförsäkring söker vi dig som är nyfiken och kommunikativ med stort intresse för en föränderlig värld. Du brinner för digital kommunikation och din nyfikenhet driver dig att ständigt testa nya digitala tjänster. 

Agnes Fabricius blir ny vd för Agria
2016-12-12

Agnes Fabricius har utsetts till ny vd för Agria Djurförsäkring. Hon har en lång bakgrund inom länsförsäkringsgruppen med erfarenhet från flertalet ledande befattningar inom Agria och Länsförsäkringar Stockholm.

Jour- och akutavgifter
2016-12-01

Vad är akut- och jouravgifter och hur ersätter försäkringen?

Vaccinera din kanin mot kaningulsot
2016-11-30

Kaningulsot är en mycket smittsam och farlig sjukdom som orsakas av virus. Vaccin finns - se därför till att vaccinera din kanin.

Agria lanserar Djurguiden i nytt app-format
2016-11-22

Nu är Agria Djurförsäkring tillbaka med Djurguiden i nytt, modernt app-format. Precis som tidigare är appen laddad med tips för djurägare i nödsituationer. Dessutom har ett par nya funktioner lagts till - vägvisare till närmsta veterinärklinik och hjälp med djurnamn till nyblivna djurägare.

Förhandsbesked
2016-11-08

Vill du veta om försäkringen ersätter när du står inför en eventuell behandling eller avlivning av ditt djur? Hos Agria kan du be om förhandsbesked om hur försäkringen ersätter i just ditt fall.

Helgöppet på kundcenter
2016-11-04

Oavsett dag vill vi finnas där för dig och ditt djur. Därför börjar vi med helgöppet - nu kan du nå Agrias kundcenter klockan 10.00 - 15.00 också på lördagar och söndagar.

Vill du köpa hamster, marsvin eller kanin?
2016-07-18

Funderar du på att köpa ett smådjur men är osäker på vilket som passar dig bäst? Här är guiden till dig som vill veta mer om hur det är att ha och sköta om hamster, marsvin och kanin.

Vad säger ditt namn om dig som djurägare?
2016-07-07

Maria, Anna och Eva är de vanligaste namnen på djurägare i Sverige. Heter du Mikael älskar du förmodligen hundar, men heter du Ulrika är nog hästar mer din grej. Finns ditt namn med och stämmer det överens på dig?

Tävla för djuren med #agriaälskardjur
2016-07-01

Vi älskar djur och därför vill vi stötta organisationer som gör gott för våra fyrbenta vänner. I vår tävling, under hashtagen #agriaälskardjur, kan du bland annat vinna 2000 kronor att skänka till djurorganisationer.