Agrias Ponnyklubb

Gå direkt till:

Agrias Ponnyklubb

Klubben för alla ponnyälskare. Här på webbplatsen bjuder vi bland annat på rolig och nyttig ponnyläsning. Som medlem får du dessutom exklusiva erbjudanden.

Bli medlem

Som medlem får du

  • Välkomstkit med gympapåse, pannband, borste med mera
  • Få nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden och lärorika artiklar om ponnyer varje månad
  • Få nformation om våra unika träningsläger

Bli medlem

Rida ut utan att frysa Så håller du värmen på bästa sätt i stall och vid ridning Även på vintern blir det ofta långa dagar i stallet och eftersom det tar mer energi att hålla värmen så är det lätt att bli trött och rida sämre om man fryser. Här kommer våra bästa tips hur du håller värmen.
Hästar galopperar i snön Vinterns faror för din ponny Vinter innebär inte bara härliga uteritter i pulsande snö. Det är också den tiden på året då antalet kolikfall ökar i våra stall. Ponnyer klarar oftast kylan bättre än oss människor, men det är några saker som är extr...
Leriga hagar kan förvärra mugg Bra att veta om mugg Ponnyer får mycket lättare mugg den här tiden på året, det är ett hudproblem som orsakas av bakterier som finns i smuts. Leriga hagar och fukten ute just nu gör att muggen är vanligare såhär års.
Äntligen dags för Ponnyklubbens träningsläger! För femte året i rad anordnar Agrias Ponnyklubb träningsläger under sommaren 2019. Alla är välkomna på lägret, medlem eller inte. Du som är medlem i Agrias Ponnyklubb får dock 500 kronor rabatt på priset.
Fler artiklar

Ponnyklubbens maskot

Anton är ponnyklubbens lilla maskot. Med sina knappa 80 centimeter charmar han de flesta. Anton har till och med fått sin egna serie. Är du medlem i ponnyklubben kan du följa Anton och hans äventyr.

Läs mer om Anton

Kontakta oss

Så här kontaktar du oss med frågor. tips och trix om ponnyklubben. Vill du prata försäkring hittar du även kontaktuppgifter för det också!

Här hör du av dig till oss