Mitt djur har avlidit och jag vill ha ersättning från försäkringen

Om du har kvitton för veterinärvård eller om du vill ansöka om ditt djurs livförsäkring avslutar vi inte din försäkring innan dina ärenden är klara hos oss. När livförsäkringen betalats ut avslutas försäkringen automatiskt. Har du ingen livförsäkring meddelar du oss att försäkringen ska avslutas när du skickar in dina sista veterinärvårdskvitton.

Mitt djur har gått bort men jag har inga veterinärvårdskvitton eller livskadeanmälan att skicka in

Det enklaste sättet av avsluta försäkringen om du inte vill ansöka om ersättning från försäkringen är att ringa vårt Kundcenter på telefonnummer 0775-88 88 88. För att avsluta din försäkring behöver vi veta ditt försäkringsnummer som du hittar på ditt försäkringsbrev.

Mitt djur har en ny ägare

För att undvika att det blir ett glapp i försäkringen är det enklast om den nya ägaren ringer oss och uppger djurets försäkringsnummer. Då kan vi teckna en försäkring åt den nya ägaren och samtidigt avsluta din försäkring på djuret. Det är viktigt att det inte blir ett glapp i försäkringen eftersom den då kan sluta gälla för vissa skador och sjukdomar.

Jag vill avsluta min försäkring av annan anledning

En djurförsäkring tecknas för ett år i taget även om den förnyas automatiskt utan att du meddelar oss. Normalt sett kan du endast säga upp din försäkring i samband med att den ska förnyas. Kontakta oss när du får ditt försäkringsbrev om du av någon anledning vill säga upp eller ändra något i din försäkring. Ring oss på 0775-88 88 88 för att säga upp din försäkring.

Vill du säga upp din försäkring?

Kontakta vårt kundcenter

0775-88 88 88

Eller fyll i formuläret här