Pälspodden

Gå direkt till:

Pälspodden - en podcast för djurägare

Lyssna här

Lyssna på Pälspodden, Agria Djurförsäkrings podcast för alla djurägare som vill lära sig mer om husdjur. Pälspodden handlar om hur du håller din häst, hund och katt frisk och blandar vetenskapliga rön med praktisk erfarenhet. 

Agria har under många år finansierat stor del av den vetenskapliga forskning som görs på häst, hund och katt för att öka djurens välbefinnande och hållbarhet. Stödet sker i samarbete med Agria och SKK Forskningsfond och Stiftelsen Hästforskning.

Här diskuterar och tipsar programledaren Emma med vänner om hur vi kan ge våra djur ett friskare och bättre liv. Prenumerera, lyssna direkt eller ladda ner avsnitten.

Här kan du också lyssna

Lyssna här och nu

Vill du lyssna direkt på avsnitten här? Klicka på play-knappen på det avsnitt du vill lyssna på så startar ljudfilen direkt. Alla Pälspoddens avsnitt listas här allteftersom att de släpps.

Här kan du även dela avsnittet med andra, ladda ner avsnitt eller börja prenumerera på Pälspodden.

För dig med ITunes

Har du IPhone eller IPad eller ITunes installerat på din dator/smartphone och vill lyssna på Pälspodden?  Lyssna på ett avsnitt eller prenumerera på hela podden här.

Lyssna här 

För dig med Android

Har du en Android smartphone eller surfplatta och vill lyssna på Pälspodden? Lyssna på ett avsnitt eller prenumerera på hela podden här.

Lyssna här