Hundsjukdomar: Sök bland över 1000 frågor och svar

En ledsen Dogue de Bordeaux ligger på marken.
Sök bland över 1000 frågor & svar om hundsjukdomar i vår databas Fråga veterinären. Där finns svar på frågor om allergi, kräkningar, diarré, kastrering, noskvalster, kennelhosta och andra sjukdomar hos hund. Hittar du inte svar på din fråga? Ställ en egen fråga om hundens symptom eller sjukdom.

Fråga Veterinären innehåller ungefär 1000 frågor och svar om hundsjukdomar. Här finns frågor och svar om till exempel ögonsjukdomar, hudsjukdomar, mag- och tarmproblem men även frågor om kastrering och vaccination av hundar.

Hitta svar på din fråga i Fråga veterinären

För att leta bland frågor och svar så väljer du ett område, som till exempel hud eller leder. Under varje område finns sedan olika kategorier med frågor och svar som tillhör ämnet. Du kan även göra sökningar direkt i sökfältet.

Ställ din egen fråga

Hittar du inte svar på din fråga så kan du ställa en egen fråga till veterinären. Genom att ställa en egen fråga så hjälper du dessutom till att fylla på frågebanken som andra djurägare kan ha nytta av. När din fråga blivit besvarad så får du ett e-postmeddelande. Vi har inte möjlighet att besvara alla frågor som kommer in, men ofta så finns då liknande frågor och svar redan publicerade.

Till Fråga veterinären

Vanliga frågor

Frågorna som kommer in till Fråga veterinären är väldigt varierande. Här är några ämnen som många frågor handlar om.

Kontakta din veterinär vid akuta frågor

Handlar det om en akut fråga så rekommenderar vi alltid att man kontaktar sin veterinär. Vi har även en tjänst som heter Agrias telefonveterinär som finns tillgänglig på telefonnummer 0900-100 51 61 kvällar och helger. Samtalen är gratis för Agriakunder. Övriga betalar 250 kronor.

Övervikt

Minst 30% av alla hundar lider av övervikt.

Läs mer

Cancer

Mänsklig livstil ger hundar cancer

Läs mer

Giftigt för hund

Lista på ämnen som kan orsaka förgiftning hos din hund.

Läs mer

Förgiftning

Förgiftning av råttgift, allt vanligare bland hundar

Läs mer

Gillar? 3 av 4 gillade, 3,8 i betyg