Agria Leveransförsäkring för smådjur

Foto: Katarina Vallbo

Agrias Leveransförsäkring gäller för olycksfall från den dag du har fått hem ditt djur. Försäkringen gäller smådjur inköpta i butik eller djurhem som Agria samarbetar med. Skulle olyckan vara framme är det en kostnadsfri trygghet för dig och din nya familjemedlem. Försäkringen gäller i fem dagar från leverans datum

Om olyckan skulle vara framme någon av de fem första dagarna är Agria Leveransförsäkring en kostnadsfri trygghet för dig och din nya familjemedlem. Omfattas ditt djur av leveransförsäkringen får du information om detta av butiken eller djurhemmet och ett mejl med ditt ärendenummer. Vi rekommenderar alltid att du tecknar Agria Veterinärvårdsförsäkring så fort som möjligt ändå. Veterinärvårdsförsäkringen ersätter kostnader för undersökning, behandling och vård om ditt djur blir sjuk eller skadad.

Självrisk och ersättningsnivå 

Agria Leveransförsäkring för smådjur ersätter kostnader för undersökning och behandling för olycksfallsskador med upp till 10 000 kronor i fem dagar från och med leveransen. Du betalar en fast självrisk på 700 kronor och en rörlig självrisk på 25 procent.

Gör så här om du behöver anmäla en skada

Anmäl en skada genom att skicka in kvitto och besöksspecifikation till Agria Djurförsäkring, FE 1646, 838 83 Frösön. På skadeanmälan uppger du leveransförsäkringens ärendenummer som du hittar i det beräftelsemejl du fick när du tecknade försäkringen. Du har 90 dagar på dig att anmäla skadan till oss från skadehändelsen.