- Det känns bra att vi tillsammans kan bidra till Musikhjälpen, Jag tror att många ryttare gärna skulle vilja träna för Douglas och nu har de chansen att få ta del av hans kunskaper om hållbar ridning. Att lyssna på Felicias historia är både gripande och hoppfull, hennes energi och målmedvetenhet är något som ingen borde missa, säger Agnes Fabricius, vd, Agria Djurförsäkring.

Här hittar du Douglas auktion och här hittar du Felicias auktion.

Buda hem en ridlektion med Douglas Lindelöw

Alla träningssugna ryttare får alltså chansen att buda hem en tvåtimmars ridlektion för fyra ryttare med världscupsryttaren och EM-medaljören Douglas Lindelöw i samarbete med Agria. Lektionen äger rum på valfri plats i landet.

Men inte nog med det, tillsammans med Felicia Grimmenhag kan en lycklig vinnare ropa hem en av hennes inspirerande och fantastiska föreläsningar om att fortsätta leva efter att livets spelregler förändras för alltid. Föreläsningen är högst relevant och intressant även för folk som inte rider.

Felicia sammanfattar sin historia:  Den trettonde juni 2011 på sommarlovets första dag körde jag min moped och såg inte bilen i svackan som kom alldeles för fort. En kraftig kollision inträffade.  17 år gammal förlorade jag där mina ben och mitt liv förändrades för alltid.

Satsar mot Paralympics 2020 i Tokyo

Idag satsar Felicia mot Paralympics 2020 i Tokyo och är nordisk och svensk mästare i paradressyr med sin häst Tarot. Hon är också en uppskattad föreläsare och entreprenör. 

Datum och tid bestäms i samråd med auktionsvinnarna och Douglas eller Felicia. Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen 2018 ”Alla har rätt att funka olika”.