Agria tänder stjärnor med Agria Star of Tomorrow på Elmia!

Elmia Scandinavian Horse Show går av stapeln i Jönköping för andra året i rad den 25-29 oktober. De unga hästarna är precis som förra året ett viktigt inslag under tävlingarna och i år ges ännu fler ekipage möjlighet att starta på Elmia genom tävlingen Agria Star of Tomorrow.

Agria Star of Tomorrow ger de 5- och 6- åriga hästarna möjlighet att kvala och tävla i den nya unghästtävlingen på Elmia Scandinavian Horse Show. Tävlingarna är öppna för såväl svenskfödda som importerade hästar i både hoppning och dressyr.

- Agria Star of Tomorrow kommer bli ett perfekt mål för alla 5- och 6- åriga hopp- och dressyr- hästar. Ett stort inomhusarrangemang på banor med internationell karaktär där vi kommer kunna se alla framtidens stjärnor, säger Lisen Bratt Fredricson, en av grundarna till Elmia Scandinavian Horse Show.

De 5- och 6-åriga hopphästarna kan kvalificera sig till Agria Star of Tomorrow på alla regionala, nationella och elittävlingar fr.o.m. 1 juni. För de 5-åriga hästarna krävs tre felfria rundor i lägst 1,20 hoppning och för de 6-åriga hästarna krävs tre felfria rundor i lägst 1,30 hoppning för att kvalificera sig till semifinalen på Elmia Scandinavian Horse Show.
Även de 5- och 6-åriga dressyrhästarna kan kvala in till Elmia Scandinavian Horse Show på alla regionala, nationella och elittävlingar fr.o.m. 1 juni.

- Med Agria Star of Tomorrow och våra nya klasser i hoppning och dressyr vill vi lyfta de unga hästarna, och bjuda på chansen att visa upp sig för en större publik i ett riktigt professionellt sammanhang. En härlig start för framtidens stjärnor, säger Pernilla Melander, kommunikationsansvarig på Agria Djurförsäkring.

Information om övriga unghästklasser, ponny, ungdomar, seniorer och show kommer inom kort på hemsidan, www.elmiascandinavianhorseshow.se.