Medieinbjudan till Bubbel, Babbel & unghästBryderier "Hur utbildar jag min häst så den håller hela livet?"

Välkommen att delta i en av årets hetaste debatter under Falsterboveckan.

- Det känns jättekul att samla olika generationer av elitryttare och tränare inom olika discipliner runt samma bord. Jag tror aldrig att det har hänt tidigare och kan redan nu lova att det blir en riktigt het debatt, säger Stefan Fur, affärsområdeschef Häst & Lantbruk, Agria Djurförsäkring.

Missa inte tillfället när dressyrnestorn Eric Lette drabbar samman med den frispråkiga och landslagsryttaren Mads Hendeliowitz. Eller kanske dressyrfolken har mer att debattera med hoppsidan som representeras av EM-vinnaren Irma Karlsson och Björn Karlsson, A-tränare, och framgångsrik uppfödare.

Alla har samma målbild - en hållbar häst som får möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. Men vilka vägar tar de till målet?Diskussionen kommer garanterat inte bara röra sig över generationsgränserna utan också mellan disciplinerna hoppning och dressyr.

– När två veteraner möter den nya generationens hästutbildare i dressyr och hoppning kan jag tänka mig många tankar och argument i luften om hästutbildning. Jag ser fram emot en härlig mix av kunskap och erfarenhet från både the old school och the new school, säger Stefan Fur. 

Medverkande

Eric Lette - internationell dressyrdomarlegend och mastertränare. 
Mads Hendeliowitz - landslagsryttare i dressyr, B-tränare och nybliven SM-silvermedaljör. 
Björn Carlsson - A-tränare, banbyggare och uppfödare 
Irma Karlsson - internationell hoppryttare och guldmedaljör på young rider-EM 2014.   

Tid: lördag 9 juli kl. 08.45-09.30 
Plats: Agrias monter i Falsterbo 
Moderator: Stefan Fur 
Vi bjuder på enklare frukost.

Begränsat antal platser, föranmälan krävs till pernilla.melander@agria.se eller 070-579 31 11.