Agria fortsätter samarbetet med Jens Fredricson

Agria Djurförsäkring fortsätter det långsiktiga samarbetet med den internationella elitryttaren Jens Fredricson. Samarbetet med en rad av aktiviteter för kunskapsspridning och hållbara hästar går nu in på det fjärde året.

- Jens framgångar på den internationella arenan i kombination med rollen som stallmästare på Strömsholm ger honom en unik position. Han är dessutom en fantastisk, positiv förebild för den yngre generationen ryttare, säger Stefan Fur, affärsområdeschef Häst och Lantbruk, Agria Djurförsäkring.

Under åren som gått har Agria och Jens Fredricson genomfört många gemensamma aktiviteter som clinics på olika håll i landet, debatter och föredrag om hållbara hästar och andra intressanta tillfällen.

- För mig är det värdefullt att sprida kunskap om ridkonsten och hållbar hästhållning till en bredare målgrupp. Agria erbjuder en bra plattform som jag är stolt över att vara med i, säger Jens Fredricson.

Just nu är Jens högaktuell i den Agriasponsrade turneringen Swedish 7-Star Spring Tour. Finalen går av stapeln under första helgen den 2-3 juli på Falsterbo Horse Show.

Hoppryttaren Douglas Lindelöw samt dressyrryttaren och bloggaren Emelie Brolin är sedan tidigare profiler för Agria Djurförsäkring.

För mer information: 
Stefan Fur, affärsområdeschef Häst & Lantbruk, Agria Djurförsäkring, 070-699 53 41
Jens Fredricson, Ridskolan Strömsholm, 0708-190645