Agria Ponnyallsvenskan - vinn clinic med Jens Fredricson

Finalen i Agria Ponnyallsvenskan närmar sig med stormsteg och Agria Djurförsäkring kan idag meddela att Jens Fredricson även i år kommer att hålla en clinic för det vinnande lagets hemmaklubb som en del av priset.

Lycka är att vinna Agria Ponnyallsvenskan, och att toppa ärevarvet med medaljer, rosetter och fina segertäcken i full galopp. För att förlänga segerkänslan och sprida kunskap i ponnysverige fick vinnande lag 2014 också en attraktiv clinic med Jens Fredricson, profilryttare för Agria Djurförsäkring och numera ledare för ponnylandslaget. Nu har Jens tackat ja till att hålla ytterligare en clinic för årets vinnande lag:

- Jens Fredricson är en fantastisk ryttare med stor erfarenhet både på hästryggen och som tränare inom hästsporten. För oss är det en viktig del av vår satsning på ungdomar att sprida kunskap till ridklubbar ute i landet, säger Stefan Fur, affärsområdeschef för häst på Agria Djurförsäkring.

Clinicen kommer att hållas på den ridklubb som årets vinnarlag rider för under hösten 2015.

Anna Hammarström, lagledare för det vinnande laget från Mitt Hjärta Hästsport & Hälsocenter i Delsbo, var nöjd efter förra årets clinic:

- Det var en stor succé och alla tyckte det var fantastiskt! Vi bjöd in klubbar från trakten och över 300 personer trängdes i vårt ridhus när Jens inledde med att rida själv för att sedan coacha ekipagen i vinnarlaget.

Agria Ponnyallsvenskan är ett samarbete mellan Agria Djurförsäkring och Svenska Ridsportförbundet.

De tolv lagen som går till final i Agria Ponnyallsvenskan på Strömsholm, nationaldagen den 6 juni är Helsingborgs FRK, Västerviksortens RF, Djursholms RK, Billdals RK, Jump Club RSF, Bollnäs RS, Flyinge RF, Vetlandaortens RF, Stora Wäsby FRK, Mölndals RK, Strömsholms RFoch Mitt Hjärta HSF.