AGRIA och RIX MORRONZOO satsar på djuren

Agria Djurförsäkring kommer att under 2016 för tredje året i rad att presentera RIX MORRON ZOO. Samarbetet är väl etablerat och har utvecklats till ett framgångskoncept under årens lopp.

- RIX redaktionen skapar en härlig stämning och lyfter ofta djurfrågor på ett kul sätt. Vi ser också att vår närvaro i Rix Morron Zoo bygger Agrias varumärkeskännedom i storstäderna där majoritet av vår målgrupp finns, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef smådjur, Agria Djurförsäkring.

Både Laila och Marko vet hur mycket ett kärt husdjur betyder och har egna djur.

- Min hund Brorsan förgyller verkligen tillvaron. Vi har som ett eget litet zoo hemma förutom hund har vi ett gäng reptiler också, säger Laila Bagge, en av tre programledare i RIX MorronZoo.

RIX MorronZoo med Adam, Laila och Marko sänder varje vardagsmorgon kl. 06-10. I snitt lyssnar 405 000 personer på RIX Morron Zoo varje dag.

Med underhållning i fokus. Allt från det stora- till det lilla, aktuella ämnen tillsammans med en trogen publik. RIX MorronZoo har en av Sveriges mest aktiva publik på sociala medier, med närmare 200 000 följare totalt. 2015 blev Adam Alsing framröstad till årets manliga programledare i svensk radio.