Agria och Länsförsäkringar förstärker Sweden International Horse Show med dubbelt sponsorskap

Nu storsatsar Agria Djurförsäkring på att öka ridsportens tillgänglighet tillsammans med Länsförsäkringar genom att sluta ett nytt partnerskap med Sweden International Horse Show. Det nya avtalet löper under fem år och omfattar två huvudsponsorpaket. Därmed förstärks evenemangets långsiktiga utveckling samtidigt som publiken drar en vinstlott.  Agria passar på att lyfta de mindre djuren och utökar showen med hundar, papegojor, kaniner och andra favoriter.

-          Ridsporten är en folksport i Sverige och vi vill bidra till att allt fler ska få möjlighet att uppleva den årliga familjefesten med fantastiska hästar, elitryttare och härlig stämning. Därför tar vi nu ett extra stort grepp och gör en förnyad långsiktig satsning på SIHS, säger Birger Lövgren, VD på Agria Djurförsäkring.

Agria har varit en partner sedan starten för 23 år sedan och ser nu fram emot ett fortsatt och intensivt arbete tillsammans med SIHS. Tillsammans med Länsförsäkringar går Agria in och tar två huvudsponsorpaket för evenemanget. Samtidigt utökar Agria sitt engagemang och bjuder in de mindre djuren till Friends Arena så att även hund, katt och andra mindre djur får ta plats bland hästhovarna.  

–     Det här betyder oerhört mycket för oss. Agria är en väldigt uppskattad samarbetspartner sedan länge. Att vi nu kan göra en storartad gemensam satsning tillsammans med Länsförsäkringar över fem år kommer framför allt att gynna publiken, säger Ulf Rosengren, ordförande SIHS.

Även för Länsförsäkringar är detta en storsatsning. De går in som en helt ny huvudsponsor för evenemanget.

-      Sweden International Horse Show är Sveriges största hästevenemang och vi är väldigt glada att få så bra möjligheter att delta och att träffa hästfans, säger Ann Sommer, VD Länsförsäkringar Sak och styrelseordförande i Agria Djurförsäkring.

För Ulf Rosengren är samarbetet en naturlig utveckling av ett långvarigt förhållande med en uppskattad sponsor.

– En av våra mest uppskattade partner vill nu vidareutveckla samarbetet och förstärker därmed evenemangets långsiktiga utveckling. Det är ett gott betyg för evenemanget och vi är oerhört glada över de nyheter vi kommer kunna presentera för publiken i och med detta, säger han.

Bildtext:

– En fantastisk satsning som kommer gynna evenemanget, sporten och publiken, säger Malin Baryard Johnsson, sportschef för Sweden International Horse Show här tillsammans med Birger Lövgren, VD i Agria Djurförsäkring och Ulf Rosengren, ordförande SIHS.

Fotograf: Roland Thunholm